Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2023. június 26. (hétfő), 16:31

1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 26
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. június 26. 15:58

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 96-os km-nék két gépkocsi ütközött össze, a belső sávot lezárták.

49-es főúton, Győrtelek határában, három kamion ütközött össze. A 27-es km-nél a főutat teljes szélességében lezárták, Nagyecsed felé terelnek.

75-ös főúton, Lenti és Hernyék között, egy motoros ütközött össze egy személygépkocsival. Az 57-es km-nél a félútpályát lezárták.

Hirdetés
[ ]

Torlódik a forgalom az M0-s autóút déli szektorán, az 1-es főúti végcsomópont felé, az M1-es autópálya csomópontjában. Oka, hogy a Győr felé vezető lehajtóágon javítják a burkolatot. A munkaterület előtt a külső sávba kell sorolni.

Az 51-es főúton, Dunaharaszti elkerülő szakaszán burkolatfelújítást végeznek a 19-es km-nél. Félpályás lezárás van érvényben, napközben jelzőőr irányít.  Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, a Sajó áradása miatt lezárták a Sajókazát a 26-os főúttal összekötő utat az 1-es km-nél.306-os főúton, Miskolc elkerülő szakaszán, a 4-es km-nél, a korábbi heves esőzések nyomán nagy mennyiségű víz gyűlt össze a vasúti felüljáró alatt, ezért csak a fél útpálya járható.Az M3-as autópályán felújítási munka van Hejőkürt térségében. A 164-es és a 157-es km között a főváros felé tartó oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldalon, irányonként egy-egy sávon halad.Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!„Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá, figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!"További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Fotók:illusztráció!

Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 7km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 7kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 10. 07:13

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés