Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 05. (csütörtök), 15:03

1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10kilométeres!

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 05

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 05. 16:54

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Hirdetés
[ ]

Az M0-s autóút keleti szektorán, az M5-ös autópálya csomópontjánál összeütközött egy személyautó és egy kamion. A 30-as km-nél, az M1-es autópálya irányába kiálltak a leállósávra a sérült járművek. A torlódás meghaladta a 10 km-t, ami már az M4-es autóúti csomópontig visszanyúlik. Az érintett helyszínen az ellenkező irányba is torlódás alakult ki az M5-ös autópálya csomópontjánál.

Az M3-as autópályán, a kiépített terelésben baleset történt, Bag után. A 45-ös km-nél mindkét irányba sávzárásra és 2-3 km-es torlódásra számítsanak!

Az 5-ös főúton, Balástya térségében összeütközött két személyautó. A 148-as km-nél a főutat teljes szélességében lezárták.

Pest vármegyében, a Cinkota-Zsámbok összekötő úton baleset történt Dány és Isaszeg között. A 24-es km-nél a forgalmat megállították. (3102-es jelű út)

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény irányába munkavégzés miatt sávzárásra számítsanak a 103-as km-nél, Kál térségében. A torlódás meghaladta a 3 km-t.

A 3-as főúton, Felsőzsolca térségében, az arnóti körforgalomnál egy műszaki hibás kamion miatt a 193-as km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Új terelés épült ki az M3-as autópályán, Bag térségében. A 36-os és a 45-ös km között a Vásárosnamény felé tartók csak a külső- és a leállósávot használhatják, míg a főváros felé autózók a belső sávot és az ellenkező, határ felé vezető oldal belső sávját vehetik igénybe.

Az M7-es autópályán, a Kőröshegyi völgyhídon karbantartási munka folyik. Emiatt mindkét irány forgalmát a 112-es km-nél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös km-nél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főút felé terelik.

Az M35-ös autópályán, az M4-es autópálya irányába burkolatjavítás miatt a 31-es km-nél található Józsa pihenőhely lezárásra került. Továbbá az M3-as autópályán, Vásárosnamény irányába a 183-as km-nél lévő Görbeházi pihenőhelyen nincs lehetőség tankolni. Az M3-as autópályán a 143-as km-nél a Geleji pihenőnél tudnak utoljára tankolni az M35-ös autópálya felé haladók.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu fotók:illusztráció

Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 7km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 7kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 10. 07:13

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés