Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2023. július 23. (vasárnap), 09:10

1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 23

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M31-es autópályán, az M3-as autópálya felé az 5-ös km-nél egy autó árokba hajtott és felborult egy busz, ezért a forgalom araszolva, csak egy sávon halad. Torlódik a kocsisor.

Hirdetés
[ ]

illusztráció

Ma tartják a "41. Balaton-átúszás" rendezvényt, ezért a Balaton északi partján a 71-es főúton, Révfülöp átkelési szakaszán (a 64-es és a 66-os km között) erős járműmozgásra és gyalogosforgalomra készüljenek az arra közlekedők! Vezessenek a szokottnál is körültekintőbben, óvatosabban! 

Utolsó napját tartják a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíjnak a mogyoródi Hungaroringen.Ennek okán, erősebb járműmozgásra készüljenek az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton, Kerepes környékén is. Fontos tudnivaló, hogy a fővárosból kifelé haladva az M3-as autópályán a 13-as és a 18-as km között a leállósávot csak a VIP vendégek használhatják. Az eseményre látogató nagyközönség a versenypályát a 19-es (Mogyoród/Hungaroring csomópont) és a 23-as km-nél (Mogyoród kelet/Veresegyház/Hungaroring csomópont) lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 31. 12:52

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés