Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2023. július 08. (szombat), 11:59

1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 8 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres!

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 08

Brutális baleset az M9-esen, egy ember meghalt, sokan megsérültek, fotó érkezett a helyszínről

Egy ember meghalt, hárman életveszélyesen, további hárman könnyebben megsérültek abban a balesetben, amely pénteken délután történt az M9-es út Tolna vármegyei szakaszán, az M6-os autópálya felüljárója alatt.

Hirdetés
[ ]

A halálos baleset az M9-es autóút 3-as kilométerszelvényében Tolna térségében történt pénteken késő délután. Egy, az 51-es út irányából Szekszárd irányába közlekedő autó egy műszaki hibás kocsi kikerülése közben egy szemből érkező nyergesvontatónak ütközött, majd megpördült és egy másik autónak is nekiütközött – jelentette a Tények tudósítója.

Az járművek teljesen összeroncsolódtak az ütközés miatt, az utasaik közül ketten beszorultak. A szekszárdi hivatásos és a tolnai önkormányzati tűzoltók szabadították ki őket a roncsok közül.

A baleset során a vétlen kocsiban egy utas a helyszínen életét vesztette, a vele utazók közül ketten életveszélyesen, egy ember pedig könnyebben sérült.

Hirdetés

A balesetet okozó kocsiban egy férfi életveszélyesen, míg egy kisgyerek és egy nő könnyebben sérültek meg. A helyszínre három mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. Az életveszélyes sérülteket légi úton szállították kórházba.

Fotó: MTI/Donka Ferenc

Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 31. 12:52

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés