Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 31. (szombat), 11:04

1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 31

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 31. 12:52

Hirdetés
[ ]

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Három személyautó ütközött össze az M1-es autópályán, a Hegyeshalom felé vezető oldalon, Tata és Nagyigmánd között. A 75-ös km-nél a belső sávot elzárták a forgalom elől. A torlódás 5 km-es. Aki teheti, válassza az 1-es főutat. Az ellenkező irányba, a Budapest felé vezető oldalon, a 48-as jelű Szárliget csomópontnál két személyautó karambolozott. Csak a leállósávon halad a forgalom. A torlódás meghaladta a 3 km-et. 

Az M3-as autópályán, a Nyíregyháza felé vezető oldalon, a káli terelés mögött a 102-es km-nél a torlódás 3 km-es.Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében fix terelést építettek ki. A 9-es és 7-es km között a belső és a leálló sáv járható. Egy korábbi baleset és a munkavégzés miatt 6-7 km-es a torlódás alakult ki.Munkavégzés miatt torlódik a forgalom az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, az Örkényi csomópont után. A 57-es km környékén a munkaterület mögött 4-5 km-es a torlódás. Aki teheti, válassza az 5-ös főutat! Szintén Röszke felé, Kiskunfélegyháza térségében a kiépített terelés mögött a 114-es km-nél 2-3 km-es a torlódás.Erős a forgalom a gyorsforgalmi utakon. Sokan haladnak az M7-es autópályán a Balaton felé, Tárnok és Martonvásár között, valamint az M1-es autópályán Hegyeshalom felé, Biatorbágy, Tata és Bábolna térségénél, valamint a hegyeshalmi határnál is Fokozott figyelemmel, türelemmel vezessenek!A 37-es főúton, Sárospatak térségében, a 66-os km-nél két gépkocsi ütközött össze. A fél útpályát elzárták a forgalom elől.A 471-es főúton, Nyírcsászári belterületén, 58-as km-nél két gépkocsi koccant össze. Itt is félpályás lezárást vezettek be.Az M7-es autópályán, szeptember 2-a és 15-e között teljes szélességében lezárják a Kőröshegyi völgyhidat, karbantartási munka miatt. Mindkét irány forgalmát a 112-es km-nél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös km-nél lévő Balatonszárszó csomópont között a 7-es főút felé terelik.A hőségriadóra való tekintettel változott a hétvégi kamiontilalom. 15.00 óra és 22.00 óra között, valamint holnap reggel 6.00 óra és 22.00 között van érvényben.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Baleset

címlapfotó:illusztráció

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés