Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2024. április 30. (kedd), 13:46

1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10kilométeres!

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 30

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a lébényi szakaszon súlyos baleset történt. A 148-as km-nél egy sávon megindult a forgalom, de a torlódás közel 10 km-es - aki teheti, az a 160-as jelű Mosonmagyaróvár csomópontban letérve, az 1-es főúton kerülhet.

Hirdetés
[ ]

Az M5-ös autópálya - Röszke felé vezető oldalán, Ócsa és Újhartyán között felborult egy teherautó, a 37-es km-nél csak a belső sávon halad, emiatt 4-5 km hosszan torlódik a forgalom. - Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében, a 68-as és a 74-es km között új terelést építenek ki. A munkavégzés mellett csak a leállósáv járható, szakaszosan 6 km-es a torlódás.

Két baleset is történt a 4-es főúton, a 32-es km-nél, Monor és Üllő között félpályán halad a forgalom, a 313-as km-nél, Ajak térségében az utat teljes szélességében lezárták.

A 7-es főúton, Szabadbattyán térségében egy személyautó motorossal ütközött össze. A 80-as km közelében csak a fél útpálya járható.

A magyar-szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as jelű út) a szlovén határátkelőnél lezárták, a határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. augusztus 31. 12:52

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés