Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők és a tűzoltók ! Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2022. október 03. (hétfő), 17:53

1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők és a tűzoltók ! Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 03
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2022. október 03. 17:43

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M1-es autópályán, Tata térségében egy személyautó kigyulladt. A 68-as km-nél áll a forgalom, emiatt jelentős torlódás alakulhat ki.

Hirdetés
[ ]

Kigyulladt egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 63-as kilométernél, Vértesszőlős magasságában. 

A tűzesethez a tatabányai hivatásos és a kocsi önkéntes tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a kilépésre váró gépjárműsor meghaladta az 1 km-t. 

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határátlépő előtt, az erős tranzitforgalom miatt 3 km-es a kilépő kamionsor.A 67-es főutat, a Kaposfüred északi csomópont és a Somogyaszaló északi csomópont között, vagyis a 47-es km-től az 54-es km-ig lezárták garanciális munkavégzés miatt. Kerülni Somogyaszalón keresztül lehet. Az M6-os autópályán a Pécs felé vezető oldalon, az 57-es főúti (Mohács) csomópont és az M60-as autópálya csomópont Pécs felé vezető felhajtó ágát lezárták, építési munkák miatt. A terelés miatt a forgalmat az M6-os autópályán a 192-es km-nél az 57-es főútra terelik, majd az autósok a 196-os km-nél a Bóly-nyugat csomópontban tudnak vissza térni az M60-as autópályára.(Forrás: MAK Mecsek Autópálya Koncessziós Zrt.)A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

címlapfotó:illusztráció!

Kapcsolódó cikkünk
1PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Rohantak a mentők,a forgalmat megállították.: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 28. 07:17

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés