Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1PERCE ÉRKEZETT: Baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!
Mindenegyben Blog - 2024. október 07. (hétfő), 06:09

1PERCE ÉRKEZETT: Baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres!

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 07

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. október 07. 07:24

Hirdetés
[ ]

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M7-es autópályán, a főváros felé vezető oldalon, Törökbálint térségében a 13-as km-nél két személyautó ütközött össze. A belső sávot lezárták, a torlódás meghaladta a 3 km-t.

A reggeli erősödő forgalom miatt a fővárosba vezető főbb útvonalakon már lassulás (torlódás) tapasztalható, így az M3-as autópályán Bagnál és a fővárosi bevezető szakaszon, az M4-es autóúton Üllő térségében, Budapest irányába, a 10-es főúton a solymári körforgalomtól, a 31-es főúton Maglódnál, az M0-s autóút csomópontjánál, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében és a Csepel-sziget útjain.

A 12-es főúton, Nagymaros belterületén a 13-as km-nél megrongálódott a burkolat, a fél útpályát lezárták.Előzetes:Az 1-es főúton, Tatabánya átkelési szakaszán az 51-es és az 52-es km között, a Tatabánya és Tarján közötti összekötőút csomópontjában felújítási munkát végeznek. 10.07-én 8.00 órától várhatóan 10.11-ig a főutat lezárják, a forgalmat pedig önkormányzati utakra terelik.További a határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Autópálya

#Baleset

FOTÓK : ILLUSZTRÁCIÓ

Kapcsolódó cikkünk
PERCE ÉRKEZETT: Hatalmas baleset ! Rohantak a mentők: Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5kilométeres!

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. október 01. 07:11

A közúti közlekedés...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés