Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1perce érkezett a hír!Erkélyről - teraszról és magánterületen mehet a tűzijáték.. A rendőrség is megerősítette
Mindenegyben Blog - 2020. december 19. (szombat), 13:07

1perce érkezett a hír!Erkélyről - teraszról és magánterületen mehet a tűzijáték.. A rendőrség is megerősítette (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 19
Hirdetés
[ ]

Bő egy hete Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter azt jelentette be, hogy idén megtiltják az év végi tűzijáték árusítást. Majd a néhány nappal később papírra vitt kormányrendelet még a tűzijátékok használatát is megtiltotta. Erről mi is beszámoltunk, akár a többi sajtó. Azonban most kiderült, hogy sikerült úgy megírni a mostani rendeletet, hogy azon egy jókora kiskapu tátong.

Kertből, teraszról, erkélyről idén is fellőhető

Miután a kereskedők egyre hangosabban azt mondogatták, hogy szerintük csak a kihelyezett, ideiglenes árusítóhelyeken nem lehet majd árusítani most, és csak a közterületen nem lehet tűzijátékozni, a Telex a rendőrséghez fordult a kormányrendelet értelmezése miatt. A lap szerint a rendőrség a következőket írta:

„Az 1. és 2. pirotechnikai osztályba tartozó termékek üzletekben történő forgalmazását a rendelet nem tiltja, az év végi, ideiglenes tárolóhelyről való forgalmazás tilos.”

„A rendőrség alapvetően a közterületen történő tűzijátékozást ellenőrzi, az 1. és 2. pirotechnikai osztályba tartozó termékek magánterületen történő felhasználását a pirotechnikai termékek forgalmazásának és felhasználásának év végi korlátozásáról szóló 587/2020. (XII. 16.) Korm. rendelet nem tiltja.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés