Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
19 éves titok derült ki Zámbó Jimmyről..... ERRE senki NEM SZÁMÍTOTT! De tényleg nem...Sőt....Önnek mi a véleménye?
Mindenegyben Blog - 2021. december 13. (hétfő), 08:39

19 éves titok derült ki Zámbó Jimmyről..... ERRE senki NEM SZÁMÍTOTT! De tényleg nem...Sőt....Önnek mi a véleménye? (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 dec 13

19 éve hogy nincs köztünk Zámbó Jimmy, a dalai még most is halhatatlanok, ahogyan a köré szőtt legendák is, mint például a féltett hajkoronájáról keringők. Ma is sokakat foglalkoztat a kérdés: halála után mi lett Jimmy hajával? Fia, Zámbó Krisztián a Borsnak elárulta a választ.

Zámbó Jimmy 19 évvel ezelőtti halála óta ezernyi legenda kering a tragédiáról, nem utolsósorban a hajáról, amit az életmentő műtétje során állítólag leborotváltak az orvosok. Van, aki szerint az énekest az életénél is jobban féltett fürtjeivel helyezték örök nyugalomra, mások állítják: Jimmy hajkoronáját az özvegye, Edit asszony őrzi. Zámbó Krisztián azonban elárulta lapunknak, hogy egyik teória sem igaz.

Hirdetés
[ ]

– Nehéz erről beszélni, mert a halálakor na­gyobb bajunk is volt annál, mint hogy arról diskuráljunk, mi lett apu hajával. Persze az elmúlt közel két évtizedben én is olvastam különböző pletykákat, hogy Editnél van, meg le sem vágták neki, de az igazság az, hogy az életmentő műtétje során valóban leborotválták a haját, és eltemettük mellé. Örökre a sírba vitte magával, és ez így is van rendjén, hiszem, hogy sohasem akart volna megválni tőle – jelenti ki Krisztián, aki jól tudja, hogy édesapjának mennyit jelentettek jellegzetes tincsei.

TÖRVÉNYT HOZTAK MIATTA

Zámbó Jimmy halála is közrejátszott abban, hogy 2001 elején a minisztérium benyújtotta a fegyverekről, lőszerekről és lőterekről szóló törvényjavaslatát, amely jelentősen szűkítette a lőfegyverhez jutás lehetőségét. A javaslat tárgyalása rekordideig tartott, mert több mint 270 módosító javaslat érkezett hozzá.
Hirdetés

– Amióta az eszemet tudom, édesapámnak mindig hosszú, göndör haja volt. Reggelente az volt az első dolga, hogy a fürdőszobában beállítsa a haját a stílfésűvel. Jól emlékszem, hogyan csinálta. Lehajolt, előredobta a haját, és apró, pici mozdulatokkal feltupírozta. Főleg hátul, ott, ahol egy baleset miatt ritkábbak voltak a fürtjei – emlékszik vissza lapunknak a Király fia, majd hozzáteszi: édesapja nemcsak a saját hajkoronáját féltette, hanem a gyerekeiét is, akik hosszú, tejfölszőke hajjal születtek.

– Az én hajamra is mindig nagyon vigyázott. Sosem engedte, hogy levágassam, pedig kiskoromban sokat csúfoltak, amiért a derekamig ért. A fiúk mindig szekáltak, és kislánynak csúfoltak, annak ellenére, hogy apu igen kemény gyereknek nevelt, és a magatartásom is hagyott némi kivetnivalót maga után. Aztán egyszer, amikor apu amerikai turnéra ment, elmentem egy fodrászhoz, és levágattam. Mondanom sem kell, amikor hazajött, rögtön elsírta magát, de aztán megértette, és elfogadta a döntésemet – meséli az énekes, aki sokban hasonlít Jimmyre, például ő is hiú, mint az édesapja volt.

Évek óta növesztette a haját © MTI

NEVELT LÁNYÁT SIRATTA A LEGSZEBB DALÁBAN

Nevelt lányát siratta a legszebb dalában A Még nem veszíthetek című szerzeményt sokan tartják Zámbó Jimmy legjobb dalának. Azt viszont sokan nem tudják, hogy a szívbe markoló felvétel egy borzalmas tragédia hatására született, sőt néhány sora az énekes nevelt lányának sírján is olvasható. A felesége első házasságából származó Anita mindössze 15 esztendős volt, amikor életét vesztette egy biciklibalesetben 1993-ban. A haláleset után Jimmy összeomlott, ennek a fájdalomnak a lenyomata a dal.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés