Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
160 EZER FORINT februárban, márciusban és áprilisban! Százezreknek JÁRNI FOG! Írásbeli kérvény kitöltése után utalják a pénzt!
Mindenegyben Blog - 2020. január 30. (csütörtök), 09:41

160 EZER FORINT februárban, márciusban és áprilisban! Százezreknek JÁRNI FOG! Írásbeli kérvény kitöltése után utalják a pénzt! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jan 30

HAVI 161 EZER forintos egyösszegű támogatás HÉTFŐTŐL amit szinte bárki megkaphat, de kérvényezni kell! Mentsd el ezt a jogszabályt, mert erre kell hivatkoznod! Itt vannak a legfontosabb tudnivalók, amit tudnod kell az igényléshez :

Hirdetés
[ ]

Az álláskeresési járadék összegét a kérelem benyújtását megelőző négy naptári negyedévben az érintett jogviszonyokban elért – a vállalkozói jogviszony esetén a megfizetett – munkaerő-piaci járulék alapjahavi átlagos összegének alapulvételével kell kiszámítani. A járadék összege a folyósítás teljes időtartama alatt a járadékalap 60 százaléka, amely azonban nem lehet magasabb a jogosultság kezdő napján hatályos kötelező legkisebb munkabér napi összegénél. Ha a járadék számításánál figyelembe vett összeg nem éri el minimálbért, akkor járadék számításának alapja a fentiek szerint [1991. évi IV. törvény a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról 26. § (1) és (3)-(4) szerint] számított összeg 60 százaléka – számol be a ProfitLine.hu.

A kormány 2019-től bővített járulékkedvezmény-rendszerrel ösztönzi a piaci cégeket megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására. Ez azt jelenti, hogy ilyen munkaviszony esetén a járulékot a minimálbér kétszereséig elengedi az állam. Jelenleg mintegy 150 ezer megváltozott munkaképességű ember dolgozik Magyarországon, ez nemzetgazdasági szempontból is meghatározó szám és a munkaerőpiacon még legalább ennyi ember van, akit munkához lehetne segíteni

A minimálbér 2020-ban 149 ezer forintról 161 ezer forintra, a garantál bérminimum pedig 195 ezer forintból 210 600 forintra emelkedik. Ezt követi az álláskeresési járadék összege is!

Mikor vagyok jogosult?A járadék igénylésére akkor válik valaki jogosulttá, ha az igényléstől visszamenőlegesen számított három évben legalább 360 napot dolgozott, ezt nevezzük jogosultsági időnek. A jogosultsági időbe a közfoglalkoztatottság, és az egyéni vállalkozásban való bejelentett munka is beleszámít.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés