Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
16 év után visszatér a Balázs Show
Mindenegyben Blog - 2024. október 10. (csütörtök), 18:36

16 év után visszatér a Balázs Show

Hirdetés
Hirdetés
2024 okt 10

Tizenhat év után visszatér a Balázs Show egyetlen különleges alkalomra!

Tizenhat év elteltével újra felcsendül a Balázs Show ikonikus zenéje, és Sebestyén Balázs egyetlen alkalomra visszatér kultikussá vált kibeszélő műsorával. A legendás show, amely évtizedeken keresztül szórakoztatta a nézőket, most egy rendhagyó formában tér vissza. A Nyerő páros című műsor október 14-i nyitó adásában egy különleges epizódként éled újjá a Balázs Show, ahol a sztárpárok egy formabontó változatban találkoznak.

Hirdetés
[ ]

A közlemény szerint a párok egy nem mindennapi Balázs Show-ba csöppenve kezdik meg a versenyt a Nyerő páros címért. A klasszikus villába való beköltözés helyett Sebestyén Balázs úgy döntött, hogy a show forgatagában fogadja őket. „Idén egy kicsit más lesz az eleje. Eddig a párok a villába érkezve találkoztak, de ezúttal arra gondoltam, hogy meghívom őket ide. Itt fogom őket fogadni, itt fogok velük beszélgetni, mint régen a Balázs Show-ban” – osztotta meg elképzelését Balázs segítőjével, Kabát Petivel.

A különleges epizód során Kabát Peti a közönség soraiban foglalt helyet, míg Balázs a sztárpárokat faggatta. Bár a korábbi biztonsági szolgálat tagja, Tibi, aki a Mónika Show híres arca volt, nem volt jelen, a párok számára így is izgalmas és kihívásokkal teli perceket hozott ez a rendhagyó Balázs Show.

A műsor újraéledése csak egyetlen alkalomra szól, de biztosan nosztalgikus élményt nyújt majd azoknak, akik emlékeznek a Balázs Show régi epizódjaira. Az, hogy a Nyerő páros versenyzői hogyan veszik az akadályokat ebben a különleges környezetben, minden bizonnyal emlékezetes nyitást hoz majd az új évad számára.

Addig is nosztalgázzunk egy kicsit :

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés