Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
10 perce érkezett!!! Orbán Viktor drákói szigort jelentett be: “Ne legyenek kilengések…” ..EZ VÁR RÁNK MÁTÓL!! >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. február 27. (szombat), 08:02

10 perce érkezett!!! Orbán Viktor drákói szigort jelentett be: “Ne legyenek kilengések…” ..EZ VÁR RÁNK MÁTÓL!! >>>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 27

Erre már senki nem számított : MEGRÁZÓ bejelentésre kényszerült Orbán Viktor! Magyarok figyelem : Most jön a neheze > Erre kell felkészülni :

Orbán Viktor: a helyzet drámaian romlikMost jön a legrosszabb időszak, a következő hetekben eddig nem látott terhelés lesz az egészségügyi rendszeresen – mondta Orbán Viktor miniszterelnök. A kormányfő hamarosan megkapja a kínai oltást.Szigorúbb utazási szabályok kidolgozását kérte az operatív törzstől a miniszterelnök – fogalmazott a Kossuth rádiónak adott pénteki interjújában.Kedden, szerdán és csütörtökön a járványügyi védekezés szempontjából legfontosabb három szakembercsoporttal konzultált Orbán Viktor miniszterelnök, aki mindhárom találkozó után röviden összefoglalta az elhangzottakat, az összkép pedig abba az irányba mutatott, amit Gulyás Gergely kancelláriaminiszter jelentett be a Kormányinfón csütörtökön: nem lesz nyitás március 1-jén.

Hirdetés
[ ]

Számos európai országhoz hasonlóan hazánkat is elérte a járvány harmadik hulláma. A brit vírusmutáns egész Európában és már a magyar városokban is gyorsan terjed, több embert fertőz és növeli a betegek számát. Kérjük, hogy aki még nem tette meg, az regisztráljon a védőoltásra a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon! A védőoltás életet ment. Mind az öt Magyarországon alkalmazott vakcina hatásos és biztonságos, és védelmet ad a koronavírus-fertőzés súlyos lefolyása ellen,

Emellett továbbra is kérjük a védelmi intézkedések betartását! A kormány álláspontja, hogy csak fokozatosan és felelősen lehet feloldani majd a korlátozásokat, és ehhez az emberek véleményét is kikéri. Az erről szóló online nemzeti konzultáció elindult: https://nemzetikonzultacio.kormany.hu/

A kormány előterjesztésére az Országgyűlés hétfőn elfogadta koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet meghosszabbítását. Ezzel az Országgyűlés megteremtette a kormány számára a jogi lehetőséget a további hatékony védekezéshez, a magyar emberek életének és egészségének megvédéséhez, valamint a gazdasági károk mérsékléséhez és a munkahelyek megőrzéséhez. A kormány szerdai ülésén hozott védelmi döntésekről a mai Kormányinfón adunk tájékoztatást.

Mivel a brüsszeli beszerzésből kevés vakcina érkezik és lassan, Magyarország mindent megtesz, hogy legyen elég vakcina a tömeges oltás megkezdéséhez. A nyugati vakcinákon túl 2,5 millió ember oltásához elég kínai Sinopharm oltóanyag fog érkezni a következő 4 hónapban. Az első kínai-vakcina szállítmány már megérkezett Magyarországra: 550 ezer adag vakcina érkezett, amely 275 ezer ember oltását teszi lehetővé ezekben a napokban.

Hirdetés

Oroszországból 1 millió ember oltására elég Szputnyik-vakcinát várunk 3 hónap alatt. Az első, 20 ezer oltására elég szállítmány február elején meg is érkezett, és a regisztrált 60 év felettiek oltására felhasználták a megyei kórházak oltópontjain. Hétfő este pedig újabb 100 ezer ember oltásához elég vakcina érkezett, amelyet az NNK ezúttal is megvizsgál.

A nyugati vakcinákból eddig 19,7 millió adagot kötöttünk le több tízmilliárd forint értékben különböző gyártóknál (Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Curevac), ezekből eddig csak a Pfizer, a Moderna és az AstraZeneca rendelkezik uniós engedéllyel és kezdte meg a szállítást Magyarországra.

A Magyarországra eddig érkezett vakcinákról: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/

Az oltási rendben az egészségügyi dolgozók az elsők, az ő kampányszerű oltásuk lezárult, de a második körös oltások folytatódnak és természetesen azokat az egészségügyben dolgozókat is még beoltják, akik most jelentkeznek oltásért a kórházi oltópontokon.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Van valami nagyon furcsa Orbán Viktor és Curtis közös fotóján, amit senki nem ért. Te is látod?

Meglepetés: Orbán Viktor és Curtis Közös Fotója Futball Rajongásuk Jegyében

Ki gondolta volna, hogy a...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés