Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a NÉBIH RIASZTÁS! Vigyázat! Aki ilyet vett a Tescóban, ki se bontsa!
Mindenegyben Blog - 2020. december 16. (szerda), 12:13

1 perce jött a NÉBIH RIASZTÁS! Vigyázat! Aki ilyet vett a Tescóban, ki se bontsa! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 dec 16

Vigyázat! Aki ilyet vett a Tescóban, ki se bontsa!

A Tesco Strong Chips Wasabi nevű termék összetétele nem egyezik azzal, ami rá van írva.A Tesco Global Zrt. kivonta a forgalomból és visszahívta a 140 grammos kiszerelésű Tesco Strong Chips Wasabi nevű termékét, mert az a csomagoláson nem jelölt allergént, mustárt tartalmaz – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).A Tesco tájékoztatása szerint a visszavitt termék teljes vételárát – blokk hiányában is – visszatérítik.Az intézkedés a 2021. február 24. és július 29. közötti minőségmegőrzési idővel rendelkező, 904935, 904389, 903350, 903067, 902010, 901360, 900834, 900187 tételszámú termékekre vonatkozik.A Nébih kéri, hogy az ezekkel az azonosító adatokkal ellátott termékeket a mustárallergiában szenvedők ne fogyasszák.

Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is tovább nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, továbbra is a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme a cél. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett védelmi intézkedések, amelyeket a kormány további egy hónapig meghosszabbít, tehát január 11-ig fennmarad a jelenlegi kijárási tilalom és a többi védelmi intézkedés. A karácsonyi ünnepekre vonatkozó szabályokról december 21-én lesz döntés, az esti kijárási tilalom szilveszterkor is életben lesz.

Mát több mint 200 ezren regisztráltak a védőoltásra a https://vakcinainfo.gov.hu/ honlapon. A kormány mindent lehetséges külföldi vakcina beszerzéséről tárgyal, eddig 17,5 millió adag oltóanyagot kötött le. Ha meglesz a megfelelő és a hatóságok által engedélyezett vakcina, akkor a védőoltások beadása az Oltási terv szerv zajlik majd, elsőbbséget fognak élvezni az egészségügyi dolgozók. A nyugdíjasok számára a posta december folyamán kézbesíteni azt a levelet, amelyben Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos tájékoztatja őket a regisztráció lehetőségéről. A nyugdíjasok a levélhez mellékelt adatlap kitöltésével és visszaküldésével is jelezhetik igényüket a koronavírus elleni oltásra. A védőoltás ingyenes és önkéntes lesz.

Hirdetés
[ ]

A kormány felfüggesztette az idősek vásárlási idősávját, hogy a karácsonyi bevásárlások idején ne legyen tumultus az üzletekben. A felfüggesztés ezzel ellentétes döntésig marad érvényben. Időkorlátozás nélkül vásárolhat bárki az élelmiszerboltokban, a patikákban és drogériákban is. Az idősek vásárlási sávjának felfüggesztését a hazai kereskedelmi szervezetek kezdeményezték és azzal az Idősügyi Tanács is egyetértett. A vásárlás során továbbra is kötelező a maszk viselése. Az időseket arra kérjük, hogy ha tehetik, akkor inkább kérjék hozzátartozójuk segítségét a bevásárláshoz, de ha személyesen mennek vásárolni, akkor kerüljék a zsúfolt üzleteket!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés