Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír !Szülők figyelem! BAJ VAN! : Ezekben az iskolákban szeptemberben elmaradhat az iskolakezdés!
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 13. (péntek), 20:09

1 perce jött a hír !Szülők figyelem! BAJ VAN! : Ezekben az iskolákban szeptemberben elmaradhat az iskolakezdés! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 13

Úgy tartják, a tények makacs dolgok, de ez mit sem zavarja az Emberi Erőforrások Minisztériumát, akik szerint mindössze "baloldali slágertéma" a pedagógushiány.

Az ATV Híradójában a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke beszélt arról, hogy lesznek iskolák, amelyek nem találnak majd szakembert a meghirdetett állásokra – írja a 24.hu

Hirdetés
[ ]

Fotó: 123RF.com

20 nappal a tanévkezdés előtt csak a Belügyminisztérium hivatalos álláskereső portálján több mint 1100 pedagógust keresnek: szaktanárt, óraadót, utazótanárt egyaránt keresnek. A Momentum egyik budapesti képviselő-jelöltje 250 álláshirdetést gyűjtött össze és ragasztott ki az EMMI kapujára. Az „Elég a struccpolitikából!” felirattal arra emlékeztette Kásler Miklós minisztert, hogy 20 éve nem volt ilyen alacsony a pedagógusok száma az országban, mint most.

A Nemzeti Pedagógus Kar elnöke arra számít, hogy egyre nehezebb lesz betölteni a nyugdíjba vonuló és pályaelhagyó tanárok miatt megüresedő állásokat.

Ami a leginkább hiányterület, az úgy tűnik, hogy a természettudományokhoz köthető, illetve az informatikához, talán kevésbé még egyelőre a humán tárgyakhoz, de óvodapedagógusból és tanítóból is, az előző évek tapasztalatai alapján, egyre fenyegetőbb a helyzet

– fogalmazott Horváth Péter.

Egy pécsi utazó pedagógus szerint nagyobb a baj, mint ahogy ez kívülről látszik: nyugdíjasként ingázik az egyik iskolából a másikba. Összesen három iskolába jár tanítani.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés