Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír!Gyerekek ezt már ne !Pokolian nagy a baj!1 perce bejelentette Müller Cecília ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint! >>
Mindenegyben Blog - 2021. július 27. (kedd), 20:03

1 perce jött a hír!Gyerekek ezt már ne !Pokolian nagy a baj!1 perce bejelentette Müller Cecília ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! Ez bizony Téged is érint! >> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 júl 27
A koronavírus variánsai okozhatják az új megbetegedések többségét, ezért egyes sérülékeny csoportoknál indokolt a harmadik oltás - mondta el az országos tisztifőorvos a közmédiának kedden.

Elkezdett terjedni a delta variáns itthon is!

Müller Cecília országos tisztifőorvos szerint mostanáig 58 esetben azonosították a koronavírus delta variánsát a magyar mintákban. György István államtitkár négy napja még 20 feletti esetet mondott.

Hirdetés
[ ]

Az a napi jelentésekből is látszik, hogy ha nem is ugrásszerűen, és alacsony bázisról, de folyamatosan nő az új fertőzöttek száma.

Müller Cecília közölte, a harmadik oltás felvételét elsősorban időseknek, krónikus betegségben szenvedőknek, legyengült immunrendszerű betegeknek ajánlják.

Hozzátette, a szakmai ajánlás szerint aki első két oltásnak vektorvakcinát kapott, az elölt vírust tartalmazó vagy mRNS-vakcinát kaphat emlékeztetőül és fordítva, de az is lehetséges, hogy valaki ugyanazt az oltást kapja harmadikként, mint amilyennel az alapimmunizálása történt.

Megjegyezte, a fertőzésszámok ugyan alacsonyak, de mostanáig 58 esetben azonosították a koronavírus delta variánsát a magyar mintákban. Nincsenek kétségeik afelől, hogy ez a variáns veszi át a "vezető szerepet" és ez okozza majd a megbetegedések 80-90 százalékát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés