Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce jött a hír a tegnapi brutális balesetről: Az édesanyán kívűl mindenki meghalt! Felfoghatatlan fájdalom...
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 23. (hétfő), 14:06

1 perce jött a hír a tegnapi brutális balesetről: Az édesanyán kívűl mindenki meghalt! Felfoghatatlan fájdalom...

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 23
Hirdetés
[ ]

Tegnap délután tragikus baleset történt Szerbiában, Kraljevo és Raška között, amely megrázta az egész országot. Egy személyautó és egy katonai jármű ütközött össze, aminek következtében öt ember, köztük egy apa és három gyermeke, azonnal életét vesztette. Az autót vezető édesapa, Danijel L., és családja Novog Pazarból származott, ám az utóbbi években Raškában éltek, ahol Danijel a szerb hadsereg egyik laktanyájában dolgozott. Az ütközés egy katonai konvoj részeként történt, amikor egy „PASARS” típusú harci jármű frontálisan ütközött a család autójával.

A baleset egyetlen túlélője az édesanya, Mirjana L., aki jelenleg is élet-halál között lebeg a kórházban. A mentési munkálatok több órán át tartottak, hiszen a szörnyű ütközés következtében a járművek összeroncsolódtak. Mirjanát két órán át próbálták kiszabadítani az autóból, miközben már tudta, hogy férje és három gyermeke életüket vesztették.

A tragédia az egész közösséget megrendítette. A családra és az áldozatokra mély gyász borult, a helyi közösség felfoghatatlan veszteséggel küzd. A baleset körülményeit a hatóságok továbbra is vizsgálják, hogy pontosan kiderüljön, mi vezetett ehhez a tragédiához.

Hirdetés

A helyszíni beszámolók szerint a látvány "olyan volt, mint egy háborús zóna". A személyautó összeroncsolódott, és a helyi mentőcsapatoknak nagy nehézséget okozott a sérültek kiszabadítása. Az események tragikus fordulata örök sebeket hagyott maga után, és az egész ország osztozik a család fájdalmában.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés