Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 02. (hétfő), 11:53

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 8 km-es a torlódás, forgalmat megállították, nincs átjutás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 8 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 02

Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

2024. szeptember 02. 13:23

Hirdetés
[ ]

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tatabánya térségében, a 62-es km-nél baleset történt. A 61-es jelű Tatabánya - Centrum csomópontban leterelik a járműveket. Közel 8 km-es a torlódás, aki teheti, az a 48-as jelű Szárliget csomópontban letérve, az 1-es főúton kerülhet.

Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, - Füzesabony elkerülő szakaszán, a 118-as km-nél lezárták a külső sávot egy kamion műszaki mentése miatt. - Gyöngyös és Hatvan között karbantartási munkákat végeznek, a 63-as és a 60-as km között csak a belső sáv járható, 8 km-es a torlódás -aki teheti, az a 70-es km-nél letérve, a 3-as főúton kerülhet. 

Az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Örkény és Lajosmizse között egy kamion és egy személyautó ütközött össze. A 60-as km-nél egy sávot lezártak, 2 km-es a torlódás.

Az M7-es autópályán, - a Velencei-tónál új terelés épült ki, az 50-es és az 58-as km között a Letenye felé vezető oldal egyik forgalmi sávját a szemközti oldalra terelik át. - lezárták a Kőröshegyi-völgyhidat karbantartási munkák miatt. Mindkét irány forgalmát a 112-es km-nél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös km-nél lévő Balatonszárszó csomópont között terelik le a 7-es főútra. A terelés előtt a Letenye felé vezető oldalon 3 km-es a torlódás, de Zamárdi belterületén a 7-es főút forgalma is torlódik.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját:https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár

cmlapfotó:illusztráció

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés