Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 4 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 4kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 10. (szombat), 07:22

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 4 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 4kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 10

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. Ehhez a hírhez értesítést kérhet a Push értesítések beállítása oldalon, hogy azonnal értesülhessen a frissített tartalomról. Ha már nincs rá szüksége, ugyanott könnyen ki is kapcsolhatja.

Hirdetés
[ ]

Az M7-es autópályán a fővárostól a Balaton felé vezető oldalon a Váli völgyi pihenőhelynél a belső sávban ütköztek össze személyautók. Jelentős, több km-es araszolgatásra kell készülni. Aki teheti, már Tárnoknál, vagy távolabb Martonvásárnál kerülhet a 7-es főút felé. 

Az M1-es autópálya Hegyeshalom határ felé vezető oldalán a 101-es Nagyszentjános-Bőny csomópontnál a belső sávban sövényvágó géplánc halad, ezért az egy sávra szűkült pályaszakaszon körültekintően közlekedjenek.Az M1-es autópálya Hegyeshalom határ átkelőnél, történt egy baleset, ami miatt sávzárásra és torlódásra kell készülni. Aki teheti, már az M15-ös csomóponttól az 1-es főút felé kerüljön.A magyar-szlovák határ északi oldalán a felvidéki Nagymegyer és Medve települések között befejeződtek az útfelújítási munkálatok. Ezért a tavaly májusban érvénybe léptetett 3,5 t-s súlykorlátozás és a nagy kerülőút a Komáromi, Monostori Duna híd felé is érvényét vesztette, megszűnt. Tehát a Győrtől északra fekvő Vámosszabadi, 14-es főúti, Medvei Duna hídon a személy és teherforgalom is már korlátozás nélkül kelhet át.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

#Baleset

#Nyár

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés