Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 10km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. december 13. (szerda), 07:50

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 10km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 13
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. december 13. 08:39

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Hirdetés
[ ]

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé, a 6-os főút csomópontjánál, a 14-es km-nél egy műszaki hibás kamion vesztegel a belső sávban. A torlódás meghaladta a 10-km-t, aki teheti, válasszon másik útvonalat!

Ugyanezen az oldalon, Vecsés térségében baleset történt. A 37-es km-nél sávzárásra, és ebből fakadóan több km-es torlódásra kell készülni.

Hirdetés

4-es főúton, Téglás határában két személyautó ütközött össze. A 246-os km-nél félpályán halad a forgalom.Az 51-es főúton, Kalocsa térségében, a 115-ös km-nél egy kamion korábban árokba hajtott. A forgalomkorlátozást feloldották, a műszaki mentést a reggeli órákban végzik majd.A 160-as km-nél, Bajánál egy személyautó gyalogost gázolt, a fél útpályát lezárták.Kigyulladt egy lakóház a 71-es főút mellett, Balatonakarattyán. Az oltás idejére a tűzoltók az utat teljes szelességében lezárták a 6-os km-nél, kerülni önkormányzati utakon lehet.86-os főúton, Balogunyom térségében, a 74-es km-nél korábban kigyulladt egy kamion. A tüzet eloltották, a fél útpályát még zárva tartják.A reggeli erősödő forgalom miatt a fővárosba vezető főbb útvonalakon már lassulás, torlódás tapasztalható, - így az M3-as autópálya bevezető szakaszán, - az M0-s autóút keleti szektorának nagyobb csomópontjaiban, - az M2-es autóúton, Fótnál, - a 2-es főúton, Dunakeszi térségében, - a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, - a 11-es főúton, Szentendrén, - a 31-es főúton, Maglódnál, - az 51-es főúton, Dunaharaszti térségében - és a Csepel-sziget útjain.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőnél a kilépésre váró kamionsor meghaladta a 7 km-t.Jó hír a Pilisben közlekedőknek, hogy a Budakalász - Dobogókő - Esztergom összekötő úton feloldották a forgalomkorlátozást, így már nem kell hosszabb kerülőt tenni.Komárom-Esztergom vármegyében viszont a közlekedésre veszélyes fák, illetve a fakidőlések miatt továbbra sem járható a Süttő és Vértestolna közötti úton a Tardos és Bikol közötti útszakasz.További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés