Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. november 13. (hétfő), 12:24

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2023 nov 13
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. november 13. 12:07

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Érd térségében baleset történt, a 17-es km-nél csak egy sávon araszolnak a járművek. Távolabb, Tárnok térségében a burkolatot javítják, a 21-es és a 22-es km között szintén csak egy sávon halad a forgalom, 2 km-es a torlódás.

Kifogott az eső a sofőrön, letarolta a szalagkorlátot az M7-esen (videó)

Túl gyorsan hajtott fel az autópályára.

Az MKIF Zrt. tette közzé közösségi oldalán az alábbi rövid videót, amelyen az látható, hogy egy gépkocsi fel akar hajtani az M7-es autópályára, ám az esős időjárás miatt megcsúszik, és leszántja a szalagkorlátot: 

Az M0-s autóút déli szektorában, a 7-es főút csomópontjánál, az M1-es autópálya felé vezető oldalon karbantartási munkát végeznek. A 8-as és a 9-es km között egy sávot lezártak, torlódik a forgalom. 

2-es főúton, Rétság térségében felújítási munkát végeznek. Az 56-os és az 58-as km-nél csak a fél útpálya járható.

Hirdetés
[ ]

Az 51-es főúton, Az M9-es autóút csomópontjánál egy személyautó kerékpárost gázolt. A 142-es km-nél a forgalmat megállították.

76-os főúton, Szentgyörgyvár térségében mezőgazdasági munka folyik. A 24-es km-nél, előreláthatólag 16:00 óráig időnként félpályás korlátozásra kell számítani.

Az M1-es autópályán, Győr térségében a 113-as és a 125-ös km között, tart még a burkolatfelújítás. Emiatt Hegyeshalom felé, a külső és a leálló sáv járható, míg Budapest felé a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom.Az M3-as autópályán Heves/Nagyfüged csomópont és a Kál/Erdőtelek csomópont között burkolatfelújítási munkák folynak. A 101-es és a 90-es km között, a főváros felé tartó oldalon a leálló sáv és az ellenkező oldal belső sávja járható, Vásárosnamény felé pedig, a külső és a leálló sávon halad a fogalom. 

Több gépjárműből álló katonai menetoszlop halad 11:00 óráig az Újmajor - 8-as főút - 7-es főút - 8-as főút - M7-es autópálya - M0-s autóút - M4-es autóút - 442-es főút - Szolnok útvonalon, illetve 21:00-ig a Szolnok - 442-es főút - M4-es autóút - Besenyszög - Fegyvernek - 4-es főút - M35-ös autópálya 354-es főút - 4-es főút - Hajdúhadház útvonalon. A járműveket sárga villogóval felszerelt kocsikkal kísérik, alkalmanként a forgalmat is megállíthatják.

A Duna magyar-szlovák szakaszán, Neszmély és Dunaradvány között, műszaki hiba miatt bizonytalan ideig nem jár a komp!További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu 

Hirdetés

Címlapfotó:illusztráció!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés