Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 26. (szombat), 14:19

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 26
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. augusztus 26. 13:08

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Hirdetés
[ ]

Az M5-ös autópálya Budapest felé tartó oldalán két baleset is történt Örkény térségében. Az 54-es, illetve 52-es km-nél is sávzárásra kell készülni! A torlódás több, mint 10 km-es.

Sokan tartanak a Balaton felé az M7-es autópályán. Törökbálint és Martonvásár, valamint Pákozd és Székesfehérvár között szakaszos torlódásokra és megnövekedett menetidőre készüljenek az arra közlekedők!

A Dunán Neszmély és Dunaradvány között ismételten közlekedik a komp.Az M80-as autóutat burkolatjavítás miatt több napra lezárták a 166-os Körmend-nyugat valamint a 171-es Csákánydoroszló csomópontok között. Kerülni a párhuzamosan futó 8-as főúton lehet.2023. augusztus 26-27-i hétvégén a nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozását a hőségre való tekintettel az Építési és Közlekedési Minisztérium felfüggesztette.A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2023. augusztus 26-án szombaton 15 órától augusztus 27-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstop az elhúzódó hőség miatt, a jogszabályi lehetőséggel élve a teljes hétvégére felfüggesztésre kerül.Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

fotók :illusztráció 

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés