Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 7km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 7 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. augusztus 24. (csütörtök), 09:44

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 7km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 7 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2023 aug 24
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. augusztus 24. 09:17

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Hirdetés
[ ]

Baleset történt az M0-s autóút keleti szektorán az M5-ös autópálya felé, az M4-es autóút csomópontjánál. A 42-es km-nél sávzárásra és 7 km-es torlódásra számítsanak!

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé, Lébény után két személyautó ütközött össze. A 150-es km-nél a leállósávon halad a forgalom.Az M7-es autópályán, Letenye felé, Pákozd térségében egy daruskocsi híd alá szorult. Az 54-es km-nél a külső sávot lezárták. A torlódás meghaladta a 3 km-t.A 311-es főúton, Cegléd közelében két személyautó ütközött össze. A 28-as km-nél félpályás korlátozás van érvényben.Az M80-as autóutat burkolatjavítás miatt több napra lezárták a 166-os Körmend-nyugat valamint a 171-es Csákánydoroszló csomópontok között. Kerülni a párhuzamosan futó 8-as főúton lehet.Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!A magyar-szlovák határszakaszon Neszmély és Dunaradvány között a komp nem közlekedik.Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

Hirdetés

FOTÓK:ILLUSZTRÁCIÓ!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés