Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. július 25. (kedd), 07:33

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 25
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. július 25. 07:18

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé tartó oldalán, Görbeháza térségében összeütközött egy kisbusz és egy kamion. A 179-es km-nél a forgalmat megállították. A 175-ös km-nél lévő csomópontban a rendőrség letereli a forgalmat. 

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Az M4-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Üllő térségében a 29-es és a 25-ös, illetve Vecsés térségében a 24-es és a 21-es km között útfelújítás miatt a külső sávot lezárták. A reggeli csúcsforgalomban feltorlódtak a járművek.A 32-es főúton, Hatvan térségében két személyautó frontálisan karambolozott. A 4-es km-nél a forgalom félpályán halad.A hagyományos „Művészetek Völgye Fesztivál” a hónap végéig tart. Emiatt a 77-es főúton Kapolcs és Vigántpetend átkelési szakaszán, erős jármű és gyalogosforgalomra lehet számítani. Ezen kívül, a 7,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárműveket a Pula – Nyírád - Zalaháp- Tapolca útvonalra terelik!A 4-es főúton Szolnok elkerülő szakaszán, a 99-es km-nél Tisza-hídon, dilatációs szerkezetet javítanak. A félpályás lezárásnál, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Gyakori a torlódás.Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá, figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

fotók:illusztráció!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés