Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 15 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 15 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. június 19. (hétfő), 16:49

1 PERCE ÉRKEZETT:Hatalmas baleset ! Közel 15 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 15 kilométeres. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 19
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. június 19. 16:39

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Hirdetés
[ ]

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tata térségében egy tehergépkocsi és egy kamion ütközött össze. A 72-es km-nél újra mindkét sáv járható, de a torlódás már 12 km-es. Aki teheti, az a Tata - Kocs - Nagyigmánd - Bábolna útvonalon kerülhet. Az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán, Lajosmizse térségében baleset történt. A 61-es km-nél az egész oldalt lezárták, a torlódás közel 5 km-es. A rendőrség a forgalmat az 53-as km-nél lévő Örkény csomópontban tereli le.Javítják a burkolatot az M0-s autóútról az M1-es autópálya Hegyeshalom felé tartó oldalára rávezető ágán. A belső sáv zárása miatti torlódásban baleset történt, emiatt a 3-as km-nél csak a belső sáv járható. 

8-as főúton, Devecser és Somlóvásárhely között egy kamion és egy személyautó karambolozott. A 95-ös km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Hirdetés

13-as főúton, Csém és Komárom között két személyautó ütközött össze. A 8-as km-nél a teljes utat lezárták, a torlódás pedig megakadályozza, hogy Nagyigmánd felől fel lehessen hajtani az M1-es autópályára. Aki teheti, Ács felé kerülhet.A 22-es főúton, Ipolyszög belterületén egy műszaki hibás kamion vesztegel. A 16-os km-nél csak a fél útpálya járható.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés