Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT:Halálos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. szeptember 13. (szerda), 12:52

1 PERCE ÉRKEZETT:Halálos baleset ! Közel 10 km-es a torlódás, forgalmat megállították, sávzárás.A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10 kilométeres.

Hirdetés
Hirdetés
2023 szept 13
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. szeptember 13. 12:33

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M5-ös autópályán, Budapest felé Ócsa térségében több jármű karambolozott. A 30-as km-nél a Budapest felé tartó oldalon forgalmat megállították. A járműveket kiterelik a 30-as jelű Ócsa csomópontban. A csomópont előtt a torlódás meghaladta az 5 km-t, minimum fél órás menetidőtöbblettel számoljanak! Aki teheti, a 44-es jelű Újhartyán és a 23-as jelű M0-s autóút csomópontja között az 5-ös főúton kerülhet. Az ellenkező oldalon, Újhartyán térségében a 44-es km-nél a munkavégzés melletti sávzárás miatt alakult ki 4 km-es torlódás.

Hirdetés
[ ]

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság később azt közölte, hogy a sztráda 30-as kilométerében egy járműszerelvény - feltehetően figyelmetlenségből - egy előtte álló teherautónak ütközött. 

A jármű sofőrje egy 42 éves bolgár férfi volt, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe - tették hozzá. A rendőrök az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat az ócsai pihenő kihajtójánál terelik.

fotó:illusztráció ! Készítő: Mihádák Zoltán Forrás: MTI/MTVA

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom térségében műszaki átjárót bontanak és terelést építenek ki. A 166-os és a 169-es km között mindkét pályaoldalon sávzárás nehezíti a haladást. A határ felé 1 km-es torlódás tapasztalható.

Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós térségében javítják a burkolatot. A 21-es és a 16-os km között soroljanak a belső sávba! Lassulásnak a járművek.

Baleset történt az M4-es autóúton, Szolnok felé, az Albertirsa csomópontban. Az 55-ös km-nél a külső sávot lezárták.A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor meghaladta a 3 km-t.Az M4-es autóúton, a 25-ös és a 29-es km között, fix terelés miatt mindkét irányban csak a külső sáv járható. A reggeli és a délutáni csúcsban komolyabb torlódások alakulhatnak ki, ezért Gyömrő felől, aki teheti a 31-es főúton kerülhet, majd az M0-M4 útvonalon lehet eljutni a fővárosba. Üllő irányából aki teheti, a 4-es főúton kerüljön, ahonnan az Új Ecseri úton lehet az M4-es autóútra felhajtani.

Hirdetés

Az M6-os autópályán Bóly felé, aszfaltozás miatt 17.00 óráig lezárták a 161-es és a 189-es km közötti szakaszt.  A Bátaszéki (163 km) és az 57-es főúti (191 km) csomópontok között, a dél felé autózókat kiterelik az autópályáról. Fontos tudni, hogy a 173-as km-nél, a Véméndi csomópontban  ma nem lehet felhajtani az autópályára. Terelőútként az 55-ös, 56-os, 5606-es és az 57-es főutak használhatók. 

Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu  

Címlapfotó:illusztráció!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés