Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett ! Nyugodjanak békében!két magyar sportolót is elveszítettünk
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 21. (szombat), 09:25

1 perce érkezett ! Nyugodjanak békében!két magyar sportolót is elveszítettünk

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 21

Tragikus baleset Piliscsabán: három életet követelt egy kamion és személyautó ütközése

Péntek reggel szörnyű baleset történt a 10-es főúton Piliscsaba közelében, ahol egy kamion és egy személyautó frontálisan ütközött. A baleset következtében hárman vesztették életüket. A rendőrségi beszámolók szerint a személyautó vezetője áttért a szemközti sávba, és ott ütközött a teherautóval.

Hirdetés
[ ]

A személyautó 50 éves sofőrje, valamint a mögötte ülő fiatal férfi a helyszínen meghalt. A baleset harmadik áldozatát, egy 46 éves férfit életveszélyes sérülésekkel szállították a Honvédkórházba, ahol később belehalt sérüléseibe. A teherautó sofőrje, egy 52 éves férfi, könnyebb sérüléseket szenvedett.

A tragédia megrázta a helyi közösséget és a sportvilágot is. A Tokod SE hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy a baleset két áldozata, Rónai Árpád és Deres Márk, a klub korábbi futballistái voltak. Különösen fájdalmas veszteség a 22 éves Deres Márk halála, aki korábban évekig a Dorogi FC-ben is játszott, fiatal sportolói pályafutása tragikusan ért véget.

A baleset körülményeit a rendőrség továbbra is vizsgálja, és a helyi közösség gyászolja a fiatal sportolókat és a többi áldozatot.

Nincsenek szavak… Néhány nappal Zsolnay Zsolt halálának egyéves évfordulója előtt, megrendülten és mély fájdalommal tudatjuk, hogy két korábbi játékosunk, Rónai Árpád és Deres Márk pénteken tragikus autóbalesetben életét vesztette. A tokodi sportegyesület minden tagja osztozik a családok és hozzátartozók gyászában! Őszinte részvétünk ! Nyugodjatok békében!

– írták a tokodiak a bejegyzésükben, amelyet a Dorog FC is megosztott.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés