Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT ! Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának testét... ITT találták meg, a rendőrök is könnyeikkel küszködtek!
Mindenegyben Blog - 2024. május 23. (csütörtök), 13:35

1 PERCE ÉRKEZETT ! Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának testét... ITT találták meg, a rendőrök is könnyeikkel küszködtek!

Hirdetés
Hirdetés
2024 máj 23

Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának testét... ITT találták meg, a rendőrök is könnyeikkel küszködtek!

Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának a testét – írta a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda késő délután a Facebook-oldalán.

Hirdetés
[ ]

A rendőrség beszámolója szerint Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére. A helyszínen a BRFK helyszínelői szemlét tartottak, majd azonosították az elhunytat.

„Kollégáink megállapították, hogy a 19 éves férfi a hajóbaleset egyik áldozata. Nyugodj békében Márton! A budapesti rendőrök nevében őszinte részvétünket szeretnénk átadni a családnak!” – olvasható a posztban.

Hirdetés

Az eset különösen megrázó, mivel a rendőrök is könnyeikkel küszködtek a helyszínen. Négy embert még mindig keresnek a motorcsónakban utazók közül.

Mint korábban beszámoltunk róla, a szállodahajó kapitánya bűnügyi felügyelet alá került. Az eddigi vizsgálatok szerint a kapitány észlelte az ütközést, de nem lassított, és nem segített a baleset sérültjeinek vagy a vízbe esett személyeknek. A tragikus esemény szombat éjjel történt a Dunán, Verőce közelében, amikor a motorcsónak „indokolatlan irányváltoztatások” után nekiütközött a szállodahajónak.

A baleset következtében többen a vízbe estek, és azóta is keresik őket. A rendőrség eltökélt abban, hogy megtalálják az eltűnteket, és folyamatosan dolgoznak a keresésükön.

A közösségi médiában rengeteg részvétet nyilvánító üzenet érkezett a családnak, és sokan osztoznak a gyászukban. A baleset körülményeinek tisztázása és az eltűnt személyek megtalálása érdekében a nyomozás tovább folytatódik.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Mindenegyben Blog

Kedveld Te is!

Hirdetés