Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett ! Hajdú Pétert élő adásban pofozták fel!itt a videó
Mindenegyben Blog - 2024. augusztus 14. (szerda), 20:23

1 perce érkezett ! Hajdú Pétert élő adásban pofozták fel!itt a videó

Hirdetés
Hirdetés
2024 aug 14

Kamerák előtt kapott pofont Hajdú Péter – Szabó Franciska megmutatta erejét

Hajdú Péter legújabb vendége nem más volt, mint az Exatlon Hungaryből is ismert Szabó Franciska, aki nemcsak sportolói karrierjéről, hanem világbajnoki címéről is híres. Az Egyesült Államokban a pofonharc világbajnoka lett, és most Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben is megmutatta, hogy mire képes. A stúdióban egy előzetesben már láthattuk, amint Franciska egy hatalmas pofont kever le Hajdú Péternek, ami biztosan emlékezetes pillanat marad a nézők számára.

A pofonharc világbajnoka akcióban

Szabó Franciska nemcsak a pofozkodásban jeleskedik, hanem egy különleges filozófiát is képvisel a sportágban. Mint elmondta, amikor ütésre kerül a sor, sosem nézi, hogy ki áll vele szemben. „Csak azt érzem, hogy amit kaptam, azt most ideje visszaadni. És akkorát adtam szegénynek, hogy amikor elájult, föl akart állni, és még bukfencezett is egyet” – mesélte a sportoló, aki biztosan nem hagyta hidegen a nézőket ezzel a történettel.

Nemcsak sportoló, de domina is

Szabó Franciska arról is beszélt, hogy a pofozkodás mellett dominaként is dolgozik. Azonban határozottan kijelentette, hogy a vetkőzést nem vállalja, mivel számára más jellegű szerepek sokkal komfortosabbak. „Valaki azt jobban elítéli, valaki ezt. Nekem megverni egy férfit ostorral, az sokkal komfortosabb, mint terpeszteni” – mondta el az előzetesben, ami tovább fokozta a műsor iránti érdeklődést.

Hirdetés
[ ]

A domina szerepről Franciska azt is elárulta, hogy gyakran olyan férfiak keresik fel, akik magas pozícióban dolgoznak, és mentálisan szükségük van arra, hogy szubmisszív állapotba kerüljenek. „Ezek az emberek olyanok, mintha anya nélkül nőttek volna fel. Ők az erős nőt akarják” – magyarázta. Franciska továbbá egy hosszú feketelistáról is beszélt, mivel rengeteg „kattos emberrel” találkozik munkája során.

A múlt árnyai

Az adásban Szabó Franciska a múltjának sötét oldalát is megosztja a nézőkkel. Elmesélte, hogy korábban bántalmazó kapcsolatban élt, és volt egy szociopata drogfüggő párja is, aki miatt súlyos anyagi gondokba keveredett. „Minden azután változott meg, miután összeköltöztünk és otthagytuk Las Vegast. Egymás után derültek ki dolgok róla, azt sem tudom, hol kezdjem!” – emlékezett vissza Franciska.

A kapcsolat anyagilag is súlyos károkat okozott neki, jelenleg 30 ezer dolláros mínuszban van, amit kemény munkával keresett pénzéből fedezett. „Amit a befektetett kőkemény munkával megkerestem, el is ment!” – nyilatkozta a sportoló.

Ez a Frizbi adás biztosan nem lesz mindennapi, hiszen Szabó Franciska történetei és a stúdióban történt események garantáltan izgalmas perceket hoznak a nézők számára.

Kapcsolódó cikkünk
Leleplezték Varga Judit interjújának aljas trükkjét! Amikor Hajdú Pétert ezzel szembesítették, azonnal lecsapta a telefont!

Botrány a Műsorvezető Körül: Hajdú Péter Trükkös Interjúja Varga Judittal

Sokkoló részletek derültek ki...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés