Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett!Belefulladt egy férfi a Balatonba
Mindenegyben Blog - 2024. június 26. (szerda), 07:11

1 perce érkezett!Belefulladt egy férfi a Balatonba

Hirdetés
Hirdetés
2024 jún 26

Egy ajkai férfi fulladás áldozata lett, miután a Balaton hullámai elsodortak egy matracon fekvő nőt, akit követni próbált a vízbe.

Egy középkorú ajkai férfi belefulladt a Balatonba Szigligetnél vasárnap késő délután. A veol.hu információi szerint a férfi egy matracon fekvő nő után ment a vízbe, akit a hullámok messzire sodortak.

Batta Zsolt Iván rendőr-főhadnagy, a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta a hírportálnak, hogy a tragédia körülményeit vizsgálják.

A hazai vízimentők szakszolgálata a napokban a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a hétvégén 44 strandon teljesítettek szolgálatot, és több tucat könnyű sérültnek nyújtottak segítséget.

Hirdetés
[ ]

Idéztük a friss bejegyzésüket

„Ezen a hétvégén már 44 strandon láttak el szolgálatot vízimentő kollégáink, több tucat könnyű sérültnek segítettek. Mélyvízi mentési szakágunk eszközmentést és bajbajutottak mentését is végezte a Balatonon.

Két alkalommal is motormeghibásodás miatt vontattunk hajókat egy-egy kikötőbe, valamint Balatonlelle előtt egy homokpadra futott vitorlást vontatott le Alfa nevű mentőhajónk személyzete a mélyvíz felé ma délelőtt.

Miközben tartottak vissza állomáshelyükre, észrevették, hogy egy vízibicikliző család távolabb került a parttól, mint azt a jogszabály engedi, ráadásul a felnőttek mellett 4 pici gyermek is van az eszközön. Mentőmellényt senki nem viselt, még az óvodás korú gyermeken is csak karúszó volt.

Kollégáink elmagyarázták nekik, hogy ez nagyon veszélyes, amit a szülők szerencsére azonnal megértettek, és ki is bicikliztek a partra.

Később három kajakozó kamaszgyermek mentését végeztük a Fonyód előtti vízterületen, akik szintén jóval távolabb kerültek a parttól, mint ahogyan azt a jogszabály engedi.

A három fiú mobiltelefon nélkül indult útnak, és az egyik kajakba elkezdett beszivárogni a víz. Szerencsére egy vitorlás a közelben haladt el, és pusztán figyelmességből megkérdezte őket, hogy minden rendben van-e.

A vitorlás vezetője riasztott minket, a fiúkat és a hajóikat a partra szállítottuk.

Az egyik szárazföldi mentőegységünk is szolgálatba állt a hétvégén, esetkocsinkat egy magasból leesett kisgyermekhez riasztották ma délután, fejsérüléssel szállítottuk kórházba.

Tegnap pedig -ahogyan már hírül adtuk- egy gumimatracon elsódródott hölgyet mentettünk közösen horgászokkal és a balatoni vízirendészettel.”

(VMSZ-Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és ÖTE/)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés