Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres.
Mindenegyben Blog - 2023. június 28. (szerda), 08:43

1 PERCE ÉRKEZETT: baleset ! Közel 5 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 5 kilométeres. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 28
BALESETEK, TORLÓDÁSOK, RENDKÍVÜLI KÖZLEKEDÉSI ESEMÉNYEK
2023. június 28. 08:31

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóút keleti szektorán, Vecsés térségében, az Alacska pihenőhelynél az M5-ös autópálya irányába a 37-es km-nél korábban egy személyautó szalagkorlátnak ütközött. A sérült jármű már kiállt a leállósávra, torlódás még jelentős, de folyamatosan csökken.Ráfutásos baleset történt az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán, Kistelek közelében. A 137-es km-nél forgalomkorlátozásra készüljenek az arra közlekedők!Az M1-es autópályán a lébényi csomópont közelében a 138-as km-nél az üzemi átjárót bontják, ezért mindkét oldalon lezárták a belső sávot. A munkaterületnél fokozott óvatossággal haladjanak el!A 82-es főúton, a 30-as és a 35-ös km között, Csesznek térségében a szerpentines szakaszon kaszálnak. Mozgó terelés mellett a fél útpályát zárják le, a forgalmat jelzőőr irányítja. Fokozott figyelemmel közlekedjenek!Közmű építési munkákat végeznek Solymárról a Hűvösvölgyre vezető út fővárosi szakaszán, ahol félpályás korlátozást vezettek be. Emiatt a reggeli csúcsban torlódásra kell számítani, már Solymáron araszolnak a járművek.Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni! Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál, fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá, figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: https://www.police.hu

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés