Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 perce érkezett a lesújtó hír Szörényi Leventéről
Mindenegyben Blog - 2024. szeptember 12. (csütörtök), 14:44

1 perce érkezett a lesújtó hír Szörényi Leventéről

Hirdetés
Hirdetés
2024 szept 12

Szörényi Levente, a magyar rockzene egyik ikonikus alakja, sajnos már nem léphet színpadra egészségi állapota miatt. A Kossuth-díjas zeneszerző, énekes és gitáros, aki az Illés és a Fonográf zenekarok legendás tagja volt, a közelgő „Tisztelgés – Illés 60” koncert kapcsán jelentette be, hogy az idő múlása és egészségi problémái miatt nem tud többé aktív résztvevője lenni a zenekari fellépéseknek.

Szörényi az Illés együttes legutóbbi, tíz évvel ezelőtti jubileumi fellépésén még részt vett, amikor testvérével, Szörényi Szabolccsal és Bródy Jánossal közösen zenéltek. Most azonban egészsége nem teszi lehetővé, hogy újra színpadra álljon, ezt nyilatkozta a januárra tervezett jubileumi koncert sajtótájékoztatóján is.

„Az egészségi állapotom már nem engedi meg, hogy színpadra lépjek, és sajnos már nem vagyok abban az állapotban, mint régen" – vallotta be a művész. Testvére, Szörényi Szabolcs szintén egészségi problémákkal küzd, jelenleg isiásza van, ami további nehézségeket jelent.

A bejelentés nemcsak a rajongókat, de a zenei világot is megrázta, hiszen Szörényi Levente életműve és pályafutása a magyar zenei élet egyik legfényesebb fejezete.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés