Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
1 GYERMEK UTÁN 24 EZER FORINT 2 GYERMEK UTÁN 26 EZER FORINT GYERMEKENKÉNT! ALANYI JOGON JÁRÓ TÁMOGATÁS MINDEN GYERMEK UTÁN!
Mindenegyben Blog - 2017. május 09. (kedd), 20:47

1 GYERMEK UTÁN 24 EZER FORINT 2 GYERMEK UTÁN 26 EZER FORINT GYERMEKENKÉNT! ALANYI JOGON JÁRÓ TÁMOGATÁS MINDEN GYERMEK UTÁN!

Hirdetés
Hirdetés
2017 máj 09

A Párbeszéd közleménye
 
    Budapest, 2017. március 16., csütörtök (OS) - Duplázzuk meg a családi pótlékot! - A kormány 3 napja késik a családtámogatási törvények módosítására tett javaslatával. A Párbeszéd szerint a megoldás: a 9 éve befagyasztott családi pótlékot kell duplájára emelni, követve a lengyel mintát, és megvalósítva az Alapjövedelem-programunk gyerekekre vonatkozó részét.

    Minden harmadik magyar gyerek súlyos nélkülözésben él, a 7 éven aluliaknál ötből ketten szegények. 620 ezren egészségtelen lakásban laknak, 200 ezren villany, 150 ezren vécé nélkül élnek; 130 ezren alkalmanként, 50 ezren rendszeresen éheznek. A családi pótlék 2008 óta az értékének negyedét elvesztette. Az unióban csak a balkáni országokban rosszabb a helyzet, a visegrádi országok e téren is elhúztak mellettünk.

Hirdetés
[ ]

A kormány március 13-ra tervezte benyújtani a családtámogatási törvények átalakítását; van rá remény, hogy a lengyel "500 plus" programot vegyék át. Az ottani jobboldali kormányzat már felismerte: a gyermekvállalás ösztönzése azzal kezdődik, hogy a megszületett gyerekek ne szegénységben nőjenek fel.

A Párbeszéd tudja: csak akkor indulhat eséllyel egy gyermek az életben, ha kiskorában nem kell nélkülöznie az alapvető javakat – és hozzáfér a minőségi oktatáshoz, fejlesztéshez, egészségügyi és szociális ellátáshoz.

Forintra váltva 24-34 ezret jelentene, a súlyosan sérült gyermekek gondozását legalább a minimálbérrel kell elismerni.

Hogy miből? A Puskás stadionra 300 milliárdot költünk – annyiból ez is kijönne.

Tordai Bence
szóvivő
     Kiadó: Párbeszéd

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés