Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
Szívszorító! Hazaért a 75 éves néni, de amikor meglátta mit csinál az udvarában ez a 4 fiatal, azonnal lélekszakadva sírni kezdett!
Mindenegyben Blog - 2018. április 02. (hétfő), 21:37

Szívszorító! Hazaért a 75 éves néni, de amikor meglátta mit csinál az udvarában ez a 4 fiatal, azonnal lélekszakadva sírni kezdett!

Hirdetés
Hirdetés
2018 ápr 02

Sok idősebb nyugdíjas szívesebben marad az otthonában, mintsem hogy idősek otthonába költözzön, ahol gondoskodnak róla. Ez érthető, de ilyenkor egy idő után túl soknak bizonyul a házi munka.Ez történt a 75 éves hölggyel is, akinek a lakhelyénél a helyi törvény tiltja, hogy a fű 45 centiméternél nagyobbra nőjön. A rendőrség küldött is egy levelet, amiben felszólították, hogy jelenjen meg a bíróságon a hatalmas, gondozatlan gyepe miatt. A nő viszont sosem látta ezt a felszólítást, így a bíróságra sem ment el.

Hirdetés
[ ]

Ennek az lett a következménye, hogy még a börtönbüntetést is kilátásba helyezték, és a helyi sajtó felkapta az ügyet. Így tudta meg az a négy gyerek is, hogy mi történik a szomszédságba, szóval gondoltak egyet, mindenki hozott egy fűnyírót, beosontak a kertbe, és levágták a füvet a birtokon.

“Még csak nem is találkoztunk vele, de 75 éves, és segítségre van szüksége a fűnyírással.” – nyilatkozta az egyik fiatal gyerek.

Ha téged is megérintett eme 4 fiatal tette, kérjük oszd meg ezt a kedves cikket. Mi a véleményed erről? Írjátok le kommentbe.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés