Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Igaz történetek
SOS! Szívszorító pillanatok: A 14 éves Betti menti meg rákkal küzdő édesanyja életét, de a ti segítségeteket is kérni szeretné!! Kérjük egy megosztással juttassátok el EZEN kérését minél több emberhez!
Mindenegyben Blog - 2018. június 07. (csütörtök), 19:41

SOS! Szívszorító pillanatok: A 14 éves Betti menti meg rákkal küzdő édesanyja életét, de a ti segítségeteket is kérni szeretné!! Kérjük egy megosztással juttassátok el EZEN kérését minél több emberhez!

Hirdetés
Hirdetés
2018 jún 07

Budapest. Sorsfordító hetek előtt áll anya és kislánya: a daganatos beteg Gallusz Évát (41) gyermeke, a mindössze 14 éves Betti mentheti meg

Éva két éve küzd nyirokmirigyrákkal, s most azokra a vizsgálatokra várnak, amelyek igazolják, hogy Betti lehet a donor.

Hirdetés
[ ]

– “Két éve lettem rosszul: iszonyú mellkasi fájdalmam volt, nem volt étvágyam, szörnyű volt a közérzetem. Orvostól orvosig jártam, mert valahol például csak fájdalomcsillapító kenőcsöt kaptam. Az viszont nem kezelte a bajom, mert arról kiderült, hogy nem egy aprócska gyulladás, hanem nyirokmirigyrák” – emlékezett vissza Éva.

Elindult a kálvária: hetekre befeküdt a kórházba, ahol először 12 darab kemoterápiás kezelést kapott, később újabb beavatkozások vártak rá. T eljesen lenullázták az immunrendszerét, majd 2017 végén levették a saját őssejtjét is, és novemberben transzplantálták. Ám idén februárban újabb rossz hír érkezett az állapotával kapcsolatban.

– Még mindig nem sikerült „kivégezni” a betegséget, ezért most egy gyógyszeres kezelést kapok, miközben zajlanak a vizsgálatok, hogy Betti segíthet-e nekem. Nála csodálatosabb gyermekem nem is lehetne, kész megmenteni az életemet – csuklott el Éva hangja.

Hirdetés

Ám a küzdelmük nem csak a betegség körül zajlik: Éváék most az anyósánál laknak, de az esetleges műtét után steril környezetre lesz szükségük. Ehhez a feltételek ott nem adottak, zsákból öltözködnek, kis helyet osztanak meg. A polgármesterhez számtalan levelet intéztek. Bekerültek a 10 kiemelt család közé is, hogy önkormányzati lakást kapjanak, hiszen a gyógyszerek mellett, munka nélkül, képtelenség lenne fenntartani egy albérletet. A család legnagyobb fájdalmára ez sem sikerült, s most kétségbeesetten kértek segítséget.

– Pénteken jött a levél, hogy hiába kerültünk a 10 esélyes közé, mégsem kapunk lakást. Valahol laknunk kell, miután a beavatkozás megtörténik – fűzte hozzá elkeseredetten Éva.

Kérjük, ha módjában áll, segíthet a családnak a Daka Bettina Kitti, OTP 11773188-00202343 számú számlaszámára. Az anyuka, és kislánya nevében is köszönjük mindenkinek a segítséget.

Ha nem tudja őket támogatni, egy megosztással is sokat segíthet, hisz így olyan emberekhez is eljuthat, akikhez különben máshogy nem. KÖSZÖNJÜK!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés