Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
2021- szeptemberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek figyelem!
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 24. (kedd), 14:53

2021- szeptemberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek figyelem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 24

2021- szeptemberi horoszkóp:Kos - Bika - Ikrek figyelem!

Kos szeptember Horoszkóp 2021

Belső erő, spontán energia, önbizalom

Hirdetés
[ ]

A szeptember pozitív energiát tartogat a Kos számára. Bár ez a hónap ideális a szerelem szempontjából, azért a családtagjairól és a barátairól se feledkezzen meg. A rendelkezésre álló szabadidejéből fordítson valamennyit a fizikai kondíciója fejlesztésére is. Ebben az időszakban az otthonában rendkívül fontos lesz önnek a rend és a rendszerezettség, és mindent megtesz majd az esetleges problémák elkerülése érdekében.

A események felgyorsulnak ön körül az őszi hónapok eljövetelével. A horoszkóp szerint számos bonyolult élethelyzettel kell majd megbirkóznia. Szeptemberben a Kos jegyűek olyan családi gondokkal, problémákkal is szembesülnek, amiket sürgősen meg kell oldaniuk. Az itt szerzett tapasztalatok alapján lehet, hogy újra kell értékelheti az élete prioritásait, azonban semmiféleképpen ne fogja fel ezt negatívumként.

Még ha ki is merítette az előző este, akkor se töltse lazsálással a napot a munkahelyén. Tartsa észben, hogy a főnökei folyamatosan figyelik önt.

Meg kéne fogadnia a barátjának a tanácsát és fel kéne keresnie azt a helyet, amit ajánlott önnek.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Bika szeptember Horoszkóp 2021

Erős és makacs, viszont praktikus és határozott

Szeptemberben a Bika jegy szülöttei kapcsolati téren tökéletes harmóniára számíthatnak. A csillagok állása alapján ebben az időszakban kimondottan jó lesz a légkör és a hangulat a családjában. Ennek előnyeit a későbbi komoly problémák megoldásához, és a jövőbeni tervek megvalósításához is felhasználhatja majd. Ha mégis idegesnek érezné magát, akkor valamilyen kézzel végzett, fizikai munka révén könnyen megnyugodhat.

Szeptemberben egy váratlan lehetőség felborítja a Bika magánéletét korábban jellemző harmóniát. Ez egy olyan komoly lehetőség lesz, amit kár lenne kihagyni, viszont több oldalról is meg kell vizsgálnia, és el kell döntenie, hogy képes-e meghozni a vele járó áldozatokat. Megtörténhet, hogy a döntése miatt eltávolodnak öntől a közvetlen környezetében lévő emberek. Legyen óvatos, nehogy ez hatással legyen a munkahelyi kapcsolataira is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés