Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Horoszkóp
2021- októberi nagy horoszkóp:Rák-Oroszlán-Szűz figyelem!
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 24. (péntek), 20:29

2021- októberi nagy horoszkóp:Rák-Oroszlán-Szűz figyelem! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 24

2021- októberi horoszkóp:Rák-Oroszlán-Szűz figyelem!

Rák október Horoszkóp 2021

Érzelmes és készséges, de szeszélyes és zárkózott is

Hirdetés
[ ]

Októberben a csillagoknak köszönhetően nem lesz híján az önfegyelemnek, amire ebben az időszakban igencsak szüksége is lesz. A szingliként élő Rák jegyűek számára ez a periódus ideális lesz a lelki társuk megtalálására. A horoszkóp szerint nem érdemes semmit sem elsietnie, bár könnyen meglehet, hogy ebben az évben nem lesz később lehetősége komoly kapcsolat kialakítására. A családtagjaival a kapcsolata harmonikus lesz, és egyáltalán nem adódnak majd problémái.

Ez az időszak a legmegfelelőbb arra, hogy megtalálja a "nagy Ő-t". A szerencse az ön oldalán áll, ezért ne habozzon és használja ki a kínálkozó lehetőségeket. A rák jegy szülöttei számára különösen fontos, hogy októberben nyitott szemmel járjanak a világban. Ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget az első benyomásoknak, hiszen gyakran megesik, hogy az a személy, akit elsőre szimpatikusnak talál, a későbbiek során mégsem felel meg az ön elvárásainak. Másrészt viszont egy elsőre zárkózottnak, félénkebbnek tűnő személyről később kiderülhet, hogy pont ideális társ az ön számára.

Nagy lesz a kísértés, hogy korán befejezze a munkáját, de muszáj lesz ellenállnia neki, mivel nem tudhatja, hogy mi sülhet el rosszul emiatt.

Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán október Horoszkóp 2021

Bátor, magabiztos, öntudatos és nyitott Oroszlán

A horoszkóp alapján ez az időszak ideális lesz az Oroszlán számára arra, hogy ismét a kapcsolataira fókuszáljon. Töltsön el egy kellemes, nyugodt estét a partner társaságában, vagy utazzon el vele egy hosszú hétvégére. Tartsa észben, hogy az októberi időszakban a partnerével együtt töltött meghitt pillanatok tovább erősítik a kettejük közötti köteléket. A szingliként élő Oroszlán csillagjegyűek számára ez a periódus kiváló lesz a szórakozásra, és a bulizásra.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés