MindenegybenBlog

Zseniális dobással állt elő a magyar Telekom – ennek előfizetők milliói fognak nagyon örülni – mától él a lehetőség bárkinek, aki Telekom előfizető! Itt vannak a részletek

LEGYEN ÉVENTE ÚJ IPHONE-OD!Az Apple-lel együttműködve a Telekom Magyarországon elsőként lehetővé teszi számodra, hogy akár évente könnyen és kényelmesen cseréld iPhone-odat a legújabbra.

2017. szeptember 29-étől a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációban vásárolt iPhone-nal nem csak a mobilozás és netezés szabadságát élvezheted, hanem a Telekomnál részletre megvásárolt iPhone-odat könnyedén cserélheted majd évente.

Az előfizetésre és a fenti díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűség esetén legkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva dönthetsz, leadod-e a nálad lévő iPhone-t és újat választasz 2 éves előfizetéssel, a kínálatunkban akkor elérhető legnagyobb díjcsomagunkkal.

Ha élsz a lehetőséggel, akkor 1 év múlva

átvesszük tőled az iPhone-odat a megállapodásban meghatározott állapotban

fennmaradó részletektől és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbértől eltekintünk

programban való részvételhez szükséges díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűséggel megvásárolod a következő iPhone-odat részletre, onnantól ismét csak a díjcsomag havi díját és az újonnan vásárolt iPhone árát, annak részleteit kell fizetned

Az ajánlat minden, a Telekomnál kapható iPhone-ra érvényes, azaz a legújabb iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X mellett a kínálatunkban elérhető többi típusra is. A „Legyen évente új iPhone-od!” programhoz webshopunkban, üzleteinkben és telefonos ügyfélszolgálatunkon egyaránt külön igénylés nélkül csatlakozhatsz szeptember 29-étől a fenti díjcsomag-kombináció és egy új iPhone megvásárlásával.

Kérdések és válaszok

Kötelező 1 év múlva új iPhone-t vennem?Az 1 év utáni csere a te döntésed. Az iPhone csere lehetőségével az 1 évet követően a hűség lejártáig bármikor élhetsz majd, és úgy is dönthetsz, hogy nem használod ki a lehetőséget.

Honnan tudom, hogy átveszik-e majd a készülékemet?A készülékednek a megállapodásban előre meghatározott állapotban kell lennie, amikor a csere lehetőségével élsz. A program keretében egy alkalmazást a telefonodra letöltve bármikor ellenőrizheted annak állapotát. Ha szeretnél biztosra menni, válassz a Telekomnál készülékbiztosítást is, így a választott csomagtól függően törés, lopás vagy egyéb probléma esetén az önrészen felül a javítás vagy csere teljes költségét a biztosító átvállalja tőled.

Milyen iPhone-t választhatok az 1 év letelte után?A Telekom kínálatában elérhető bármely iPhone-ból választhatsz magadnak újat.

Milyen díjcsomaggal vehetem meg az új iPhone-t 1 év múlva? Mennyi lesz a havi díja? 2017. szeptember 29-től iPhone-t Mobil Korlátlan és Net Korlátlan díjcsomag-kombinációval választva vehetsz részt az évente új iPhone programban. Az 1 év letelte után, az ismételt vásárláskor a Telekomnál elérhető legnagyobb mobil díjcsomag-kombinációval vásárolhatod meg. Az aktuális havi díjakról is ekkor tájékozódhatsz majd.

[LAPOZAS]

Kell-e plusz díjat fizetnem a kedvezményes lehetőségért? Nem. A Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombináción és a megvásárolt iPhone részletein túl egyéb díjjal nem kell számolnod. A „Legyen évente új iPhone-od!” programban való részvételért a szerződött partnernek fizetendő havi díjat a Telekom átvállalja tőled.

Kell mobilelőleget fizetnem? A mobilelőlegre vonatkozó szabályok minden előfizetés vásárlása esetén érvényesek, így ebben az esetben is. Előfordulhat, hogy vásárláskor a szolgáltatásra vonatkozóan mobilelőleget kérünk tőled. Ez nem függ a kedvezményes iPhone csere programtól, az abban való részvételtől.

Mi történik, ha a 2 éves hűségidő alatt másik díjcsomagot választok? Az általános szabályok, kötbérfizetési kötelezettség mellett választhatsz másik díjcsomagot a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan helyett. Ebben az esetben egyidejűleg arról is döntesz, hogy kilépsz az „Évente új iPhone” programból, és hűségidőd lejártáig már nem élhetsz a lehetőséggel.

Amikor 1 év után leadom majd az iPhone-omat, mi számít megfelelő állapotnak? Normál használatból eredő karcolások megengedettek, de repedés és csorbulás nem lehet a kijelzőn

Maximum 3 kisebb karcolás még elfogadható a kijelzőn

Maximum 5 karcolás vagy benyomódás a készülékházon vagy a hátlapon, kisebb festék hibák a burkolaton vagy benyomódás a sarkokon (törés nélkül)

Home gombon csak normál használatból eredő karcolások megengedettek

Minden készülék részegység hiánytalanul megvan, kamera lencsénél csak kisebb karcolás fogadható el

Csak eredeti részegységek, burkolati elemek lehetnek

Nincs beázásra utaló nyom a készüléken pl. szabad szemmel látható korrodálódott rész vagy foltos kijelző

Az előlap, hátlap rés nélkül illeszkedik, nincs az akkumulátor felfújódásra utaló jel, pl. elálló burkolati elem

Teljesítendő működési kritériumok:

Hibátlan működési teszt

A készülék nincs lezárva felhasználó által (iPhone: készülék kereső funkció)

Nincs képernyőzár, jelszó, PIN kód, stb.-vel védve a készülék

A készülékről töröltek minden adatot

A készülék a gyári alapbeállításokra van visszaállítva

A kijelző kép nem rózsaszín, néhány fehér vagy eltérő színű pixel elfogadható

Forrás : telekom.hu

2017-09-29 20:31:24 - Mindenegyben Blog