MindenegybenBlog

Wc -ből vizeletet itattak vele,közben WC-ből kellett ennie: Nem kegyelmeznek a cellatársak a ped...filoknak a magyar börtönökben

A ped..filok sorsa a magyar börtönökben: Brutális bántalmazások

A magyar börtönök kemény világában a ped..fil elítéltek a hierarchia legalján találják magukat, és cellatársaik rendszeres bántalmazásainak áldozataivá válnak. A Telex által megszerzett vádiratból fény derült egy ilyen megrázó esetre, amely a pálhalmai börtönben történt 2021. szeptember 12-én.

Brutális bántalmazás és megaláztatás

B. Ferenc, egy ped..fília miatt elítélt férfi, súlyos bántalmazások áldozata lett a börtönben. Cellatársai nem kímélték: szájába WC-pumpát nyomtak, majd arra kényszerítették, hogy a klotyóból egye meg a vacsoráját, miközben egy másik cellatársa vizeletét kellett meginnia. Az ezt követő fizikai erőszak során B. Ferencet olyan súlyosan megverték, hogy légmelle lett, ami az egyik legveszélyesebb sérülés, amikor a levegő bejut a mellkas és a tüdő közötti térbe, súlyos légzési nehézségeket okozva.

A verés menete

Az eset során K. János, aki súlyos testi sértés miatt került börtönbe, megütötte B. Ferencet, és ezzel megkezdődött a brutális támadás. A nyolcfős zárkából további három rab is csatlakozott a veréshez, folyamatosan ütötték B. Ferenc felsőtestét, egyikük pedig a nyakára taposott. Hiába próbált védekezni, a bántalmazás nem hagyott alább, sőt, egy pillanatra sem volt menekvés számára, amikor K. János ököllel az arcába ütött.

A ped..filok számára a börtön nemcsak a szabadság elvesztését jelenti, hanem a folyamatos erőszak és megaláztatás rémálmát is, amit cellatársaik kegyetlenül végrehajtanak rajtuk.

2024-08-17 06:50:00 - Mindenegyben Blog