MindenegybenBlog

Vogel Evelin szerint Magyar Péterék egy papírra írták, hogyha nem csinálja azt, amit akarnak, tönkreteszik az életét Részletek⬇

Vogel Evelin új videóban beszélt a Magyar Péterrel kapcsolatos tapasztalatairól: Megfélemlítés és nyomásgyakorlás a háttérben

Vogel Evelin egy új videóban osztotta meg történetét, miután az Indexnek adott interjúja óta sokan kíváncsiak voltak, miért lépett a nyilvánosság elé. A videóban Evelin részletesen beszélt a Magyar Péterrel való kapcsolatáról, és arról, hogyan jött el az a pillanat, amikor úgy döntött, hogy megosztja az élményeit a nyilvánossággal. Evelin a videóban arról számolt be, hogy Magyar Péter magatartása és egy találkozójuk során történt események miatt érezte úgy, hogy meg kell szólalnia.

Péter átlépett egy határt. Egy olyan határt, amit azt gondolom, hogy senki nem engedhet meg magának. Főleg nem egy olyan ember, aki azt mondja magáról, hogy emberséges, empatikus, hogy az emberekért van, hoz meg áldozatokat” – fogalmazott a videóban Vogel Evelin.

A történet szerint Magyar Péter nemrég arra kérte Evelint, hogy menjen el hozzá, és vigye el a nála maradt dolgait. Evelin szerint a találkozó azonban nem várt fordulatot vett, amely során Magyar és Radnai Márk közös nyomásgyakorlással próbálták őt befolyásolni.

Fenyegetés és manipuláció

Evelin elmondása szerint, miután megérkezett Magyar Péterhez, egy rövid beszélgetés után behívták a házba, ahol Radnai Márk is jelen volt. Az események drámai fordulatot vettek, amikor Magyar Péter és Radnai egy papírt mutattak neki, amelyen súlyos vádakat fogalmaztak meg ellene.

„Becsukta az ajtót, lement a konyhába, majd feljött a Márkkal és egy papírral a kezében. A papíron az állt, hogy tudják, hogy én mit tettem, hogy mi van nálam, és hogyha nem csinálom azt, amit mondanak, akkor tönkreteszik az életemet, börtönbe juttatnak” – mesélte Evelin. A fiatal nő szerint Magyar Péter és Radnai Márk „fenyegetve, ellentmondást nem tűrő hangon” beszéltek vele, és különféle vádakkal illették, köztük azzal, hogy a Fidesznek dolgozik, és elárulta őket.

Ez a fenyegetés volt az a pont, amikor Evelin elhatározta, hogy beszélni fog a történtekről. „Nem elég, hogy ennyire viharos és sokszor nyomasztó volt a közös életünk, a kapcsolatunk, de zárásként még meg is fenyeget, és nem is akárhogyan” – tette hozzá.

2024-10-13 15:41:16 - Mindenegyben Blog