MindenegybenBlog

Vogel Evelin kitálalt Magyar Péterről: Nagyon súlyos dolgokat állít – videó

Magyar Péter, a TISZA Párt elnöke és egykori politikai reménység, súlyos vádakkal találta szemben magát volt párja, Vogel Evelin részéről. A nő egy exkluzív interjúban őszintén mesélt kapcsolatukról, szakításukról és a politikai élet hátterében zajló eseményekről. Evelin nemcsak személyes tapasztalatait osztotta meg, hanem mélyen beleláttatott Magyar Péter politikai ambícióinak alakulásába is, mely során komoly kérdéseket vetett fel a politikus bátorságával és tisztességével kapcsolatban.

„Ő alapvetően nem bátor ember, ő az az ember, aki feltett mindent egy lapra. Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott” – jelentette ki az Indexnek Evelin, akinek amikor megismerte Magyart, elsőre nagyon szimpatikusnak találta, de az egyik első dolog, ami feltűnt neki, az volt, hogy a férfi sokat kötekedett.

„Akkor egyébként ő egy kifejezetten szimpatikus ember volt számomra, nagyon művelt, éles eszű, energikus, vicces pasi volt, aki egyébként imádott kötözködni. Ez az egyik hobbija volt, és szerintem ma már talán ez nem a hobbija, hanem tényleg úgy ezzel foglalkozik. Akkor nagyon szimpatikus volt nekem az, hogy minden vita alkalmával ő valami jót szolgált, ő az embereket képviselte, az emberek jólétét szerette volna előrevinni, fejleszteni. Nagyon sokszor Gulyás Gergővel volt egyébként vitája” – emlékezett vissza.

Ekkor Magyar még fideszes körökben mozgott, és Varga Judit volt a felesége. Evelinnel a párkapcsolatuk csak akkor kezdődött, amikor Magyar már elvált és ellenzéki lett: a Partizán-interjú után Evelin felkereste őt azzal, hogy szeretné támogatni, amit csinál. Ám pont ezután az interjú után állítólag rengeteg barátja elhatárolódott Magyartól.

 

A párkapcsolatukról

Vogel szerint a szerelmük az elején meseszerű volt, de hamar fordulatot vett. Amikor Magyar megkérte a kezét, ő nemet mondott, mert úgy érezte, nem tartott még azon a szinten a kapcsolatuk. Magyar ekkor egy listát kért tőle arról, hogy min szükséges változtatnia. Egy ponton azonban az utcán kezdett üvöltözni vele, amikor vitába keveredtek. A vita során gyermeke az autóban ült, és Magyar Péterrel a kocsi mellett összeszólalkoztak, és a férfi egyre agresszívabban viselkedett.

Elkezdett velem úgy üvöltözni az utcán, és közben közeledni felém, hogy – nem szeretném túldramatizálni a helyzetet, de – ott megijedtem, fenyegetve éreztem magam és féltem

– emlékezett vissza.

„Ha jól emlékszem, én akkor sírva is fakadtam, vagy csak később. Mindenesetre láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír” – tette hozzá a pártelnök volt kedvese, aki szerint ekkor már elgondolkodott azon, folytassa-e a kapcsolatát Magyarral.

„Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, mi az, amit én áldozok fel, és miért áldozom fel. Mi a cél valójában?” – mondta.

Ezután azzal folytatta, hogy „ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter bosszúját támogassam, hogy Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor én nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm szépen”. De az édesanya egy másik fontos pillanatra is visszaemlékezett, amitől eltávolodott akkori párjától.

Elmondása szerint a választások előtt pár nappal a férfi azt mondta neki, szeretne vele maradni, de annyira azt se bánja, ha szakítanak, mert úgyis „bárkit megkaphat ebben az országban, ebben a pozícióban”. Ez a beszélgetés volt az utolsó csepp a pohárban, ami után Vogel Evelin eldöntötte, szakít Magyar Péterrel.

A TISZA Párt első embere mindemellett állítólag azt is mondta kedvesének, hogy élete legnagyobb hibáját követi el, ha szakít vele, illetve azt kérte tőle, hogy a választásokig még tegyen úgy, mintha a barátnője lenne:

„Ő sokszor használt engem eszközként, anélkül, hogy megbeszélte volna velem”

A pártalapításról

Vogel Evelin szerint rengeteget segített Magyarnak abban, hogy nagyra törjön politikai téren. Mint mondta, szinte az összes fontos embert ő mutatta be neki.

– Majdnem mindenkit, aki számított az első két-három hónapban én mutattam be neki. Mindenféle nagyképűség nélkül mondom ezt – mondta, majd a pártalapítással kapcsolatban is elmesélt egy történetet. Elmondása szerint Magyar egy alkalommal hazudott egy pártnak, és ez azért érintette mélyen őt, mert megismerte a politikus egy olyan oldalát, amiről eddig nem tudott.

– Elmentünk vidékre, leutaztunk egy órát, hogy találkozzunk egy kedves, idősebb házaspárral, akiknek volt egy kisebb pártjuk, Beszélgettünk velük órákon keresztül, egyeztettünk, és szimpatikusak voltunk egymásnak, de voltak fenntartásaik ezzel az egésszel szemben. És a beszélgetés végén Péter felajánlotta az úrnak, hogy EP-képviselő lehet majd. És csodálkoztam ezen a dolgon, mert akkor mi már megbeszéltük Péterrel, hogy majd önéletrajzokat fogunk bekérni. És nem fért bele így a képbe. És amikor eljöttünk tőlük, meg is kérdeztem Pétert, hogy akkor most tényleg őt szeretné képviselőjelöltnek állítani, hogy ez komoly? És erre csak annyi volt a válasza, hogy ‘dehogy lesz ő képviselő, ne viccelj’ – fejtette ki, hozzátéve, hogy habár ez apróságnak tűnik, de szerinte ennek van súlya.

Elmondása szerint amikor Magyar a nyilvánosságra hozott hangfelvétel után bement a Központi Nyomozó Főügyészséghez, dokumentumokat és pendrive-ot kapott tőle, hogy rejtse

Magyar Péter reagált volt barátnője interjújára: Zsarolás miatt feljelenti exét, Vogel Evelint

Kezembe nyomott dokumentumokat, laptopot, pendrive-ot, és mondta, hogy azonnal tüntessem őket el, hogy dugjam el őket. És egyébként jelenjek meg mellette az ügyészségnél egy óra múlva, csinosban. Mondom, jó, köszönöm szépen, valahogy lehoztam, valahogy letudtam

– mondta.

2024-09-25 17:35:46 - Mindenegyben Blog