MindenegybenBlog

Visszatért Kudlik Júlia a TV-be! Ebben a műsorban látható!

Kudlik Júlia visszatér a képernyőre 40 év után!

Kudlik Júlia, a Magyar Televízió ikonikus alakja először 1964 februárjában tűnt fel a képernyőn, és azóta számos elismerést szerzett. 2001-ben a csatorna Életműdíjával tüntették ki, majd 2004-ben a Magyar Televízió Örökös Tagjává vált. Mindezek ellenére, 40 év szolgálat után búcsúznia kellett a köztévétől.

Most, 79 évesen, újra a képernyőn láthatjuk őt. Október 2-án a Duna csatorna Agapé című vallási műsorának vendégeként szerepelt, amely egyben a Sára-Csoóri Életműdíjjal kitüntetett televíziós bemondónő visszatérését is jelenti.

Az Agapé műsor tartalma

Az Agapé legújabb epizódját az idősek világnapja alkalmából készítették. Kudlik Júlia a műsorban megosztotta gondolatait az élet szeretetéről, az idősödésről, és arról, hogyan lehet megőrizni a lélek fiatalságát. A műsorban, amelyet a Delta és a Szeszélyes évszakok című legendás műsorok egykori arca vezetett, a bibliai tanítások és az öregedés pozitív megélésének filozófiája állt a középpontban.

A műsor további vendégei Iván Imre mentálhigiénés szakember és baptista lelkész, Nagy Károly katolikus pap, valamint Révay Edit szociológus és szerzetesnő voltak. Ők is megosztották nézeteiket az élet elmúlásáról és az idősödésről. Az epizódot Vágvölgyi Gergely vezette.

Kudlik Júlia visszatérése a képernyőre ismét felidézte azt a szeretetet és tiszteletet, amit évtizedeken át sugárzott a nézők felé.

2024-10-03 14:25:39 - Mindenegyben Blog