Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
VILLANYÓRÁSOK ,VÍZÓRÁSOK,FIGYELEM! EZT TEGYE MEG MINÉL ELŐBB HA VÍZÓRÁJA, VILLANYÓRÁJA VAN! HA TEHETI MÉG HÉTFŐN INTÉZKEDJEN!
Mindenegyben Blog - 2019. július 30. (kedd), 17:07

VILLANYÓRÁSOK ,VÍZÓRÁSOK,FIGYELEM! EZT TEGYE MEG MINÉL ELŐBB HA VÍZÓRÁJA, VILLANYÓRÁJA VAN! HA TEHETI MÉG HÉTFŐN INTÉZKEDJEN! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 30
Hirdetés
[ ]

Hatékonyság a szolgáltatói oldalon Nemcsak a fogyasztóknak, hanem a szolgáltatóknak is rengeteg előnyük származhat a technológia alkalmazásából. Okos mérőóráknál nem szükséges a mérőóra helyszíni leolvasása, mert ezt bármikor a központból is meg tudják tenni, például a folyamat teljesen automatizáltan is működhet. Ennek köszönhetően kiküszöbölhető például, hogy egy fogyasztó túl nagy tartozást halmozzon fel, így ennek köszönhetően, ha valaki nem fizet a szolgáltatásért, a távolból is azonnal ki tudják kikapcsolni a mérőórát.

A legnagyobb előnyt mégis az jelentené, hogy azonnal értesülnek arról, a szolgáltatók, ha valamilyen üzemzavar történik: például áramkimaradás, vagy más szolgáltatási mutatók változása. Ilyenkor nemcsak azt tudják majd meghatározni, hogy a település melyik részén lépett fel hiba, hanem azt is, hogy lokális egyedi, vagy éppenséggel kiterjedt problémáról van-e szó. Ennek fényében tudják megkezdeni a javítási munkálatokat, ez gyorsabb szervizelést, és ezzel együtt pedig növekvő ügyfél elégedettséget jelenthet a jövőben. Mikor kerülnek alkalmazásra az okosmérők? Folyamatosan napirenden van az okosmérők alkalmazásának témája , egyelőre még nagy kérdés, hogy mikorra tud valóban megvalósulni az eszközök felszerelése és beüzemelése. Az igaz, hogy az EU 2020-as direktívája utat mutat, ám az eszközök beszerzése és telepítése ( sok tízezres nagyságrendben) nem olcsó, és egyelőre az sem világos, hogy az állam-szolgáltató-fogyasztó csoportból ki és milyen formában fogja kifizetni.

További probléma, hogy a jelenlegi mobilhálózatok nem alkalmasak maradéktalanul arra, hogy mindent lekezeljenek. A jelenlegi 4G-t felváltó 5G-s mobilhálózatok hozhatják el, majd talán a megoldást, ezekre majd 100-szor annyi eszköz kapcsolódhat egyidejűleg. A piac egyik fontos szereplőjének tekinthető Huawei számításai szerint, ha eljön az 5G-korszak, akkor világszerte 1 milliárd okosmérővel lehet majd számolni.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés