Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Villanyórások figyelem! Ezt minél előbb intézd el! Nyisd ki a villanyóra szekrényt és ezt helyezd el az ajtaján! Nagyon fontos, hogy minél előbb elintézd! Olvass bele és rájössz miért! >>>
Mindenegyben Blog - 2021. február 03. (szerda), 21:58

Villanyórások figyelem! Ezt minél előbb intézd el! Nyisd ki a villanyóra szekrényt és ezt helyezd el az ajtaján! Nagyon fontos, hogy minél előbb elintézd! Olvass bele és rájössz miért! >>> (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 03

Tehát hiába plombálod vissza egy hamis plombával… a belső memóriában már szerepel hogy valaki kinyitotta… és a legközelebbi adatkiolvasáskor le is buksz vele!!

A készülék a mikroprocesszornak hála meg tudja állapítani hogy milyen közel van a legközelebbi leágazás, csatlakoztattak-e lopótököt stb stb.

Hirdetés
[ ]

gaz a mágnes nem hat rá, tönkre sem teszi, de a beépített erőtér detektor érzékeli a mágneses erőteret és titokban naplózza azt is. Aztán ha lesz leolvasás akkor meg jöhet a bünti… mindezt azért mert próbálkoztál… ugye kell az extra profit a szolgáltatónak. A szolgáltató a cigánysorra nem mer bemenni, ezért a sóvárgó próbálkozókkal kell megfizetetni azt is!

Hirdetés

Ugye ha simán elékötsz akkor sem vagy biztonságban mert ilyenkor mikor bekapcsolod az elékötött fogyasztót akkor az ránt a hálózaton, egy visszáram keletkezik és szépen az óra rögzíti azt. Mint említettem, az erőtereket, elektromágneses erőtereket is figyeli az óra, a hirtelen változás az vagy Ufót vagy gömbvillámot vagy manipuláló fogyasztót jelent. Mindhárom esetben kötbért kell fizetned az áramszolgáltatónak. 🙂Ja hogy a bíróság elfogadja azt is bizonyítéknak amit titokban, rólad rögzített az óra… ez tény pedig az órát bármikor bárki (gyengébbek kedvéért a szolgáltató) simán módosíthatja, hiszen csak számítógépes adatok, bitek sokasága az óra memóriája és semmiképp sem kézzel fogható számok mint a régi mechanikus órán…Most is simán bűntetnek mágnesezés miatt, pedig a villanyóra fékezőmágnesének lemágnesezését akármi okozhatja, nemcsak a felhasználó egy neolídium mágnessel… de a bíróság (a lefizetett bíróság, mert a nagy pénzes szolgáltató ellen nem tudsz mit tenni) persze a szolgáltatónak ad igazat, te meg fizethetsz milliós kötbéreket.

De a lényeg az hogy nagyon kell vigyázni az új villanyórákkal. A lopás lehetetlen velük!!!

Felismeri hogy mikor, elé vagy mögé, hány fogyasztót, lopótököt stb stb kötöttél és elmenti a memóriájában!! Hiába kötsz rá a fővezetékre, felismeri a megváltozott karakterisztika alapján, elmenti a változást idő szerint, majd ha leolvasták és elolvasták az automata riasztást kijön a kommandó. Persze a kommandónak joga van átfűzni a vezetéket a villanyóráig tehát ha rákötés, vagy annak nyoma van a fővezetéken az bizony bukta!!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés