Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vi­lág­cso­dára ké­szül­nek a ma­gyar or­vo­sok! Erre az egyedülálló orvosi csodára csak a mi orvosaink képesek: - Támogassuk őket mi is sok ❤-vel, méltán megérdemlik!
Mindenegyben Blog - 2019. január 08. (kedd), 16:09

Vi­lág­cso­dára ké­szül­nek a ma­gyar or­vo­sok! Erre az egyedülálló orvosi csodára csak a mi orvosaink képesek: - Támogassuk őket mi is sok ❤-vel, méltán megérdemlik! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 jan 08

Egy csodát már csináltak tavaly

A magyar orvoscsapat a legveszélyesebb műtétet már a nyáron elvégezte Dr. Hudák István vezetésével, egy világraszóló új, magyar módszer alapján.

Hirdetés
[ ]

Erről a további részleteket a hétfői Ripost napilapban olvashatja!Jótékonysági alapítvánnyal segítenek az orvosok A sziámi ikrek műtétjét végző magyar orvosok a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány tagjai. 2002-ben alapította a mostani műtétre készülő dr. Pataki Gergely plasztikai sebész és dr. Csókay András idegsebész. Az alapítvány tagjai ingyen műtéteket végeznek itthon és külföldön A külföldi misszióik során a szegénységgel sújtott, orvoshiánnyal küszködő vidékekre utaznak speciális műtétekkel segíteni.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés