Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Vigyázat, sok munkaadó visszaél a felmondással!!! FELMONDÁS közös megegyezéssel? ERRE NAGYON vigyázz, mert aljas módon átverhetnek és, amikor észreveszed MÁR KÉSŐ!
Mindenegyben Blog - 2020. február 03. (hétfő), 19:46

Vigyázat, sok munkaadó visszaél a felmondással!!! FELMONDÁS közös megegyezéssel? ERRE NAGYON vigyázz, mert aljas módon átverhetnek és, amikor észreveszed MÁR KÉSŐ! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 feb 03

Nádas György, a Debreceni Tudományegyetem docense azt mondta: a tárgyalás menetének megítélésében eligazítást ad a jóhiszeműség és a tisztesség alapelve is. Kiemelte: a közös megegyezést akkor is meg lehet támadni a bíróságon, ha az egyik fél szerint az színlelt volt, vagyis az egyik oldalon hiányzott a szerződési szándék – ilyenkor azonban a mások lesznek a jogkövetkezmények, mint az érvénytelen közös megállapodásnál.

A próbaidő sem jelent teljes cselekvési szabadságot

Hirdetés
[ ]

A próbaidő nem kötelező eleme a munkaszerződésnek, mégis általában a felek a törvényi maximumot, három hónapot kötnek ki a szerződések többségében – mondta Párkányi Rita A próbaidő és az általános magatartási követelmények című előadásában. A jogviszony próbaidő alatt sem mondható fel korlátozás nélkül: természetesen ekkor is tilos a joggal való visszaélés – emlékeztetett.

Az ügyvéd a próbaidő rendeltetésellenes kikötésének néhány jellemző esetét is felsorolta. Ilyen például, ha változik a munkaadó tulajdonosa; ha a munkavállaló korábbi munkaviszonyának megszüntetése után ugyanazzal a munkaadóval új munkaviszonyt köt próbaidővel; ha a korábbi, határozott idejű munkaszerződést határozatlan idejű követi, szintén próbaidővel. Ezekben az esetekben a munkavállaló jogos érdeke csorbul. Párkányi Rita a munkáltatóknak azt tanácsolta, hogy a próbaidő alatt megszüntetett munkaviszonyok esetén is őrizzék meg a megszüntetést alátámasztó tények dokumentációját.

Forrás: Pr7/munkajog.huForrás: http://profit7.hu/

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés