MindenegybenBlog

Végül kimondta róla Mikes Anna: őszintén vallott a Krausz Gáborral való kapcsolatáról

Végül kimondta róla Mikes Anna: őszintén vallott a Krausz Gáborral való kapcsolatáról

Anna Mikes és Gábor Krausz újra lenyűgözték a nézőket a Dancing with the Starsban. A séf a műsor elején őszintén elmondta, hogy nyáron derült ki, hogy el kell válnia Tóth Gabitól. Azóta sokat változott az élete, és a tánc segít neki feldolgozni a történteket.

Gábor Gelencsér Timivel beszélgetve elárulta, hogy soha nem volt még ennyire ideges. Most igazi táncot mutatott be, végig Annával volt összhangban. Ezért nagyobb volt a koncentráció is, de úgy érzi, nagyszerűen sikerült a produkció, és büszke rá. Anna is azt mondta, hogy két percig csak táncoltak, semmi más nem volt, és ez mindig kihívás.

Akármilyen nehéz is volt, Gáborék fantasztikusan táncoltak, annak ellenére is, hogy idén sokkal rövidebb idő állt rendelkezésükre a felkészüléshez. Csak másfél hónapjuk volt arra, hogy elsajátítsák a táncokat. A szambára két hétig készültek, és sokat gyakoroltak, ami látszott is rajtuk. Anna pedig nagyon elégedett Gáborral, és az eredményével.

[LAPOZAS]

A Dancing with the Stars negyedik évadának harmadik élő adásában Krausz Gábor, a Séfek séfe sztárja és Mikes Anna táncmestere egy forró sambával nyűgözte le a nézőket. Megmutatjuk a videót!

A szeptemberben kezdődött műsorban Krausz Gábor és Mikes Anna újra megmutatták, milyen jól tudnak együtt mozogni. A gyors és lendületes quickstep után most egy érzéki és lüktető táncot, a sambát választották, amivel lenyűgözték a zsűrit.

A zsűri tagjai megjegyezték, hogy Gábor és Anna között „hatalmas energiák” vannak, és hogy Gábor remekül túlteszi magát a válásán, ha ilyen táncpartnerrel dolgozhat, mint Anna.

Nézzük a többi versenyzőt:

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes: Rumba – 3. adás

Marics Peti és Stana Alexandra: Hip-Hop – 3. adás

Király Linda és Suti András: Cha-Cha-Cha – 3. adás

Szabó András Csuti és Tóth Katica: Paso Doble – 3. adás

Tóth Andi és Andrei Mangra: Jive – 3. adás

T. Danny és Lissák Laura: Jive – 3. adás

Radics Gigi és Baranya Dávid: Bécsi keringő – 3. adás

2023-10-30 07:48:28 - Mindenegyben Blog