MindenegybenBlog

Végre!Stohl András ezzel a romantikus fotóval jelentette be a nagy hírt: itt a következő! Özönlenek a gratulációk! 💕

Stohl András ezzel a romantikus fotóval jelentette be a nagy hírt: itt a következő! Özönlenek a gratulációk! 💕

Stohl András csodálatos fotóval jelentette be a rajongói előtt, hogy immáron 9 éve él boldog házasságban kedvesével, Vicával. A közösségi médiában megosztott bejegyzésében András meghatottan emlékezett meg a közös éveikről, és arról, mennyire hálás a szerelmükért.

"❤️ 9. évforduló 🍾❤️🎉 #mégrengetegvárránk @stohl_vica ❤️" – írta Stohl András a bejegyzéshez, amelyhez özönlenek a rajongók gratulációi. Az évek során megmutatták, hogy a szeretet és az egymás iránti tisztelet hogyan tarthatja össze a kapcsolatukat.

A rajongók boldogan ünneplik a házaspárt, és számtalan jókívánsággal árasztották el a posztot. "Annyira boldogok a kedvesével!" – kommentálta egy rajongó, míg mások további boldog éveket kívántak a párnak.

A bejegyzés alatt látható romantikus fotón Stohl András és Vica boldogan mosolyognak egymásra, ami tökéletesen tükrözi a köztük lévő harmóniát és szeretetet. A rajongók egyetértenek abban, hogy Stohl András és Vica kapcsolata inspiráló, és reményt ad mindenkinek, hogy a szerelem hosszú évek után is lehet ilyen erős.

"Hihetetlen, hogy már 9 év eltelt, és még mindig ilyen boldogok vagytok!" – írta egy másik követő. Stohl András és Vica története valóban példamutató, hiszen a közös útjuk során rengeteg kihívást éltek át, de a szeretetük mindig segített legyőzni az akadályokat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Stohl András (@stohlandras) által megosztott bejegyzés

2024-10-12 07:18:32 - Mindenegyben Blog