MindenegybenBlog

Végre megszólalt Krausz Gábor és Mikes Anna a jövőjükről

Végre megszólalt Krausz Gábor és Mikes Anna a jövőjükről

A „Dancing with the Stars” 2023-as évadának győztesei, Krausz Gábor és Mikes Anna, még mindig nem hiszik el, hogy ők lettek a legjobbak.

A sztárséf, Krausz Gábor, azt mondta, hogy nagyon örül a döntőbe kerülésnek, és semmilyen félelem nem fogja vissza. Nem érzi magán a negatív feszültséget, sőt, teljes boldogságot él át, hogy Anna mellette van. További részletek a Tv2 videójában láthatók.

Krausz Gábor, a sztárséf, aki most sztártáncossá avanzsált, Mikes Anna oldalán aratott győzelmet a műsor negyedik évadában. Annyira nem számítottak a sikerre, hogy még beszédet sem állítottak össze, és Anna még sokkolva is volt a hírre. Nagyon boldogok, de még mindig felfogják, hogy tényleg ők nyertek a 2023-as táncos show-műsorban.

„Nem arról van szó, hogy hittük-e, hogy nyerhetünk vagy sem. Soha nem foglalkoztunk ezzel egy percig sem, még akkor sem, amikor ott álltunk a Petivel kettesben” – mondta őszintén Gábor, aki alapjában véve egy nagyon céltudatos ember. Mindig próbál előre készülni minden lehetőségre, minden lehetőséget próbál előre átgondolni, de az, hogy ő győz, annyira nem volt a fejében, hogy nem fogalmazott meg győzelmi beszédet sem. Hozzátette, nem azért, mert nem örülnek neki. Nagyon boldogok, csak nagyon meglepődtek. „Tényleg nem készültünk arra, hogy mi visszük haza azt a két kupát. Néztem a Gábort, hogy mi van. Amikor kimondták a nevünket, teljesen lesokkolódtam. Éreztem végig a műsor alatt, hogy szimpatizálnak velünk, de hogy ennyire…” – vallotta be Anna is a Mokka reggeli műsorában.

Valóban, T. Dannynek és Marics Petinek a követőtábora alapján nagyobb esélyük lett volna megnyerni az egész versenyt, de nem így alakult, és ezért Gábor rendkívül hálás:

„Felfoghatatlan. 1001 évig szeretném megköszönni mindenkinek, aki szavazott ránk.„

[LAPOZAS]

Természetesen azt is elmondta, hogy nagyon sajnálja a fiúkat, akikkel továbbra is minden rendben van közöttük, nem keletkezett semmilyen ellentét közöttük azért, mert ő nyert. Még Dani is gratulált azután, hogy természetesen elkeseredett, miután ő még a TOP2-be sem került be. A stábbulin, a finálé után már minden rendben volt közöttük.

„Semmi jele nincs a csalódottságnak és a haragnak. Ugyanúgy jóban maradunk, és haladunk tovább az életben” – mondta.

A jövőre nézve Gábor úgy érzi, hogy közte és Annával minden lehetséges. Furcsának találja, hogy három hónap után most először nem viszi magával az edzőtáskáját, hiszen többé nem kell hirtelen táncpróbákra mennie. Rendkívül hálás Annának, aki türelmesen segítette és egy új világba vezette be őt a tánc által.Amikor a magyarok este vagy hétvégén kikapcsolódni szeretnének, gyakran a TV2 műsorait választják. Ennek oka a csatorna színvonalas és változatos műsorkínálata, amely folyamatosan leköti a nézők figyelmét. Ez az ősz különösen erős volt a TV2 számára, minden hétvégén népszerű műsorokkal, mint például a „Dancing With the Stars” és a „Sztárban sztár leszek!”. Más csatornák nehezen tudnak versenyezni a TV2-vel, és érdekes megfigyelni, hogyan alakul a nézettség a csatornán belül. Krausz Gábor büszkén osztotta meg a következő hírt rajongóival:

A nyáron jött a hír, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi szakítanak. Hamarosan kiderült, hogy Tóth Gabi egy táncos társulat tagjával lépett kapcsolatba, ami miatt Gábor nagyon megrendült. Azonban a magyar nők együttérzése mellett, Gábor a „Dancing With the Stars” műsorban talált vigaszt. A tánc segített neki a nehéz időkben, és Mikes Anna személyében egy különleges társra is talált. Krausz Gábor most büszkén jelezte, hogy a „Dancing With the Stars” műsora majdnem egymillió nézőt vonzott, míg Tóth Gabi műsora csak az ország harmadik legnézettebb adása lett.

2023-12-05 18:53:22 - Mindenegyben Blog