Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Végre megszólalt Krausz Gábor és Mikes Anna a jövőjükről
Mindenegyben Blog - 2023. december 05. (kedd), 18:53

Végre megszólalt Krausz Gábor és Mikes Anna a jövőjükről (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 05

Természetesen azt is elmondta, hogy nagyon sajnálja a fiúkat, akikkel továbbra is minden rendben van közöttük, nem keletkezett semmilyen ellentét közöttük azért, mert ő nyert. Még Dani is gratulált azután, hogy természetesen elkeseredett, miután ő még a TOP2-be sem került be. A stábbulin, a finálé után már minden rendben volt közöttük.

Hirdetés
[ ]

„Semmi jele nincs a csalódottságnak és a haragnak. Ugyanúgy jóban maradunk, és haladunk tovább az életben” – mondta.

A jövőre nézve Gábor úgy érzi, hogy közte és Annával minden lehetséges. Furcsának találja, hogy három hónap után most először nem viszi magával az edzőtáskáját, hiszen többé nem kell hirtelen táncpróbákra mennie. Rendkívül hálás Annának, aki türelmesen segítette és egy új világba vezette be őt a tánc által.Amikor a magyarok este vagy hétvégén kikapcsolódni szeretnének, gyakran a TV2 műsorait választják. Ennek oka a csatorna színvonalas és változatos műsorkínálata, amely folyamatosan leköti a nézők figyelmét. Ez az ősz különösen erős volt a TV2 számára, minden hétvégén népszerű műsorokkal, mint például a „Dancing With the Stars” és a „Sztárban sztár leszek!”. Más csatornák nehezen tudnak versenyezni a TV2-vel, és érdekes megfigyelni, hogyan alakul a nézettség a csatornán belül. Krausz Gábor büszkén osztotta meg a következő hírt rajongóival:

A nyáron jött a hír, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi szakítanak. Hamarosan kiderült, hogy Tóth Gabi egy táncos társulat tagjával lépett kapcsolatba, ami miatt Gábor nagyon megrendült. Azonban a magyar nők együttérzése mellett, Gábor a „Dancing With the Stars” műsorban talált vigaszt. A tánc segített neki a nehéz időkben, és Mikes Anna személyében egy különleges társra is talált. Krausz Gábor most büszkén jelezte, hogy a „Dancing With the Stars” műsora majdnem egymillió nézőt vonzott, míg Tóth Gabi műsora csak az ország harmadik legnézettebb adása lett.

Kapcsolódó cikkünk
Itt a hivatalaos bejelentés!Mikes Anna és Krausz Gábor már gyereket terveznek

Itt a hivatalaos bejelentés!

 

Mikes Anna és Krausz Gábor: Gyermekvállalás is szerepel a tervek...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés